EscèNit

QUÈ? Arts escèniques al carrer
QUI? Teatre Municipal de Girona
ON? Diversos espais (Girona)
QUAN? Fins el 26 de juliol de 2017
PER A QUI? Per a menuts en escena
PREU Gratuït
+INFO girona.cat/teatremunicipal/

EscèNit, la programació de carrer del Teatre Municipal ofereix 13 espectacles durant tot el mes de juliol. La plaça del Pallol, la plaça dels Jurats, la plaça de les Botxes i l’Auditori de la Mercè seran els espais encarregats d’acollir les companyies d’enguany.

Pels menuts…

ESQUERDES | Hotel iocandi

Esquerdes és un espectacle de circ que combina l’escala d’equilibris, els elements aeris i la música a través de tres cossos en moviment en un joc d’estira i arronsa entre el desig i “millor espectacle de circ 2015 – Preims Zirkolika”.

Què passa quan algú irromp en un espai per primer cop? Com ens transforma o ens consola la presència dels altres? Què hi queda de nosaltres als espais on hem viscut? Amb un llenguatge propi entre la tragèdia i la comèdia, Hotel iocandi situa la tècnica de circ i la música en directe al servei d’un univers farcit de preguntes sobre la fragilitat de l’ésser humà.

DIJOUS 6 DE JULIOL | 22 h | PLAÇA DEL PALLOL

Preu: Gratuït
Durada: 45 min
Idioma: Gestual, no words
Més informació: girona.cat/teatremunicipal/


 

ESPERA | Circo eia

Espera és un espectacle de circ participatiu on el públic està convidat, de manera sensible i subtil, a viure de prop, les acrobàcies que succeeixen en escena.

En una atmosfera que ens transporta a un lloc fora del temps, els acròbates es converteixen en artesans del moviment i apareixen paisatges perduts, plens de gests simples i trobades sinceres.

DILLUNS 10 DE JULIOL | 19 h | PLAÇA DEL PALLOL

Preu: Gratuït
Durada: 45 min
Idioma: Gestual, no words
Més informació: girona.cat/teatremunicipal/


 

TOPA | Brodas – Kukai

Un grup de joves format per quatre ballarins i ballarines es troben en una plaça. Podria ser una plaça qualsevol de la nostra ciutat. Sona música, i arrenquen a ballar. Hi ha ballarins i ballarines formades en dansa tradicional basca. D’altres venen del món del hip hop i les modalitats urbanes. El carrer, el seu espai vital, els uneix. És un fet quotidià i del tot normal per aquest grup de joves, trobar-se a les places i posar-se a ballar. El ball és la seva forma d’expressió. Ballar els fa ser allò que són. Topa proposa una agrupació entre quatre intèrprets que, preservant els seus orígens artístics, s’uneixen en una formació enèrgica i promouen un intercanvi de coneixements. Junts compondran un híbrid entre la dansa tradicional basca i la dansa de tradició urbana, una experiència que transforma els espais urbans en espais escènics i d’expressió. En resum: dues disciplines, dues tradicions socials, un llenguatge comú.

DIMARTS 11 DE JULIOL | 22 h | PLAÇA DEL PALLOL

Preu: Gratuït
Durada: 20 min
Idioma: Gestual, no words
Més informació: girona.cat/teatremunicipal/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *