escorniflant

Les vacances pels menuts ja han començat, i comencen els balls de quaderns… Però… i si busquem un quadern diferent, creatiu i que estimuli la imaginació dels petits de la casa?

Saps aquella sensació de quan tens una cosa nova entre les mans que et fa molta il·lusió, una cosa especial… i la reps amb aquella presentació tan perfecte, que sembla que mai ningú li ha posat la mà a sobre… Doncs imagineu-vos-ho a l’enèsima potència!!!

01escorniflant

 

Escorniphtifront… què?

El Quadern Escorniflant (tafanejar en garrotxí), és un quadern de dibuix amable, agradable i amb un disseny fresc i modern. Amb unes pàgines que ens endinsen en el nostre entorn més proper, els espais d’interès natural, gastronòmic, cultural i social de la Garrotxa.

Els menuts s’ho passaran súper bé omplint el Quadern Escorniflant, utilitzant la imaginació i la creativitat. Escorniflant és una eina que potenciarà la seva atenció, percepció espaial i expressió plàstica.

Un Quadern “Slow Draw” per pintar i pensar a poc a poc i sense presses.

02escorniflant

Escorniflant per dins…

Cada Quadern conté unes 30 il·lustracions del dissenyador Ferran Coves i també consta de 10 haikus de Pere Ventura.

Per exemple, hi podem trobar: com distribuïm el cau d’un talp, omplir el cabàs del mercat, pintar un mandala de carn, realitzar un laberint de fajols, buscar fòssils, inventar les teves pròpies flors, pintar un cel estrellat sobre el Puigsacalm, acabar un ram de gallarets, dibuixar l’interior de la Cova del Bisbe, fer la teva pròpia exposició de quadres…

I atenció…!!!

Sortegem 3 quaderns ESCORNIFLANT entre els nostres subscriptors!

Participa en el sorteig enviant-nos un correu electrònic a concurs@menutsgirona.cat, amb l’assumpte ESCORNIFLANT, el teu nom complet i un telèfon de contacte. Teniu temps fins el 14 de juliol!

I… molta sort!!!

Encara no ets subscriptor? Fes-te’n

+info dels Quaderns ESCORNIFLANT: Escorniflant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *