Especial apps per ser un gran xef

Especial apps per ser un gran xef

Els programes de cuina estan de moda, tant per adults com per a nens. Recentment han emès per la petita pantalla la segona edició de la versió junior de Masterchef. I degut a aquest boom culinari, cada vegada son més els nens que es passegen per la cuina, disposats a dissenyar els seus propis plats, aprofitant la gran saviesa i els anys d’experiència de les mares/pares i de les àvies.

I per facilitar-los la feina, els hi recomanarem unes quantes apps educatives per ser uns grans xefs.

?w ƒ

+info

1. Toca Kitchen

Comencem per una de les millors apps per a nens de Toca Boca, es tracta de Toca Kitchen, per jugar  amb el menjar i aprendre a cuinar amb 12 ingredients diferents, creant plats sense regles, per quatre personatges una mica originals.

A causa de l’èxit de l’aplicació, els seus desenvolupadors van decidir fer la segona part, Toca Kitchen 2, amb nous personatges, nova tecnologia a la cuina, i més aliments per fer elaborats plats d’alta cuina.

2. Toca kitchen

+ info

2. Sandwich Chef

Continuem amb una aplicació plena d’enginy i creativitat, com tots els jocs educatius de Duckie Deck. Els més menuts hauran de dissenyar sandvitxos vegetals, decorats amb creatius dibuixos. Una bona manera d’ensenyar als nostres fills a tenir una dieta equilibrada i saludable.

3. Sandwich Chef

+ info

3. Macedònia

I a més de vegetals, també han d’aprendre des de ben petits la importància de menjar fruita. I és per això que la Generalitat de Catalunya va fer l’aplicació Macedònia, inclosa a la campanya “A l’escola la fruita entra sola”.  Els nens coneixeran quines són les fruites de cada temporada de l’any, mentre juguen entre vaques, arbres, barques i gripaus.

4. Macedònia

+ info

4. El Restaurante del Dr. Panda

El Dr.Panda acaba d’obrir el seu Restaurant, i necessita cuiners amb experiència, per donar de menjar als seus clients “animals”. Haureu de fer 11 receptes diferents, i a més de cuinar, haureu de preparar les taules, reciclar les escombraries, i un munt de coses més, que és fan als Restaurants. I degut a la gran llista d’espera que el Dr.Panda té, ha decidit obrir un altre, Aquesta vegada en una illa paradisíaca amb un menú inclòs per a clients vegetarians. I els seus cuiners tindran llibertat total per experimentar entre els fogons.

5.Restaurante Dr.Panda

+ info

5. BakingFun

Per ser un bon xef, a més de cuinar, s’ha de saber tot sobre els aliments. Així que començarem aprenent tot el procés d’elaboració del pa, de manera tradicional, amb l’aplicació BakingFun. Des de que neix el blat, fins que surt del forn per ser distribuït a les fleques.

6. BackingFun

+ info

6. Temporada de verdura

Us volem parlar també d’una aplicació de VSF Justicia Alimentaria Global, que pertany a un programa destinat especialment a les zones rurals de l’estat Espanyol. Els beneficis d’aquest joc de cuinar, estan destinats a campanyes educatives. I el seu objectiu és desenvolupar la consciència col.lectiva i sostenible amb el medi ambient.

Amb Temporada de verdura els nens aprendran els cultius més adequats a cada estació, i disposaran de terra, aigua, llavors, fertilitzants naturals, però també de fertilitzants artificials i pesticides que hauran d’identificar.

7. Temporada de verdura

+ info

7. Aprendes Con Bo: ¡La alimentación!

Aquesta aplicació forma part del programa I learn With de Tribal Nova, per nens de 3 a 6 anys. I ajudarà als nens a menjar de manera equilibrada. Amb tres jocs, aprendran a reconèixer els aliments, classificar-los en grups, i a més hauran d’ajudar als cuiners a preparar pocions màgiques i el menjar per la festa d’aniversari d’uns pingüins una mica entremaliats.

8. AprendesconBo

+ info

8. D5EN5: Las frutas

Quatre nens molt eixerits, són els protagonistes de l’app dissenyada per Minus is better, desenvolupadors  de “jocs digitals per a nens guais” i Dada Company, un estudi guardonat amb els premis més prestigiosos del sector.

A més de conèixer les característiques i totes les propietats de les fruites, amb la Mar, en Fer, en Pol,i la Luz assimilaran valors importants com el treball en equip, el compromís i l’amistat.

9. Las frutas

+ info

9. Mini-U: La Cocina

¡I ara toca ficar-se de ple a la cuina! Amb sis divertits mini jocs interactius, podreu fer un batut de fruites multivitamínic, crear melodies amb els utensilis de la cuina, haureu de classificar els articles comestibles i els que no ho són, i omplir la nevera, posant cada aliment al seu lloc. Un joc educatiu que ensenyarà als nens a diferenciar les formes, els colors i les mides.

10. MiniULacocina

+ info

10. Cocinando con Bamba

I després de tanta dieta sana, ¿què us sembla un dia ple de calories ? ¿Què preferiu pizza o un super burguer? Amb la col·lecció Bamba de Mezmedia, podreu jugar amb els ingredients, 26 suculents ingredients per fer una pizza familiar, diferents tipus de pa per una maxi burguer acompanyat de la beguda que trieu, i un gelat amb varietat de sabors clàssics com la xocolata o innovadors com el sabor “princesa”.

11.Cocinando con Bamba

+ info

I després d’aquesta classe magistral de cuina, tots els nens darrere dels fogons que comença el vostre particular “Chef Juniors”.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *