ESTRATÈGIES DELS ÉSSERS VIUS

QUÈ? Taller familiar
ON? CaixaForum (Girona)
QUAN? Dissabte 3 (18 h) i diumenge 4 (12 h) de març de 2017
PER A QUI? Per a menuts amb estratègies +5
PREU 2 € (50% de dte. clients CaixaBank)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES caixaforum.es

En aquest taller els nens i les nenes podran descobrir que el fet que en un determinat medi es puguin trobar uns éssers vius i no uns altres no és qüestió d’atzar, sinó que és el producte d’una relació profunda entre les condicions físiques d’aquest medi i els éssers vius que l’habiten.

Experiències, jocs i maquetes els ajudaran a entendre el perquè de colors, formes, mides, comportaments…, de diferents éssers vius i a copsar per què l’adaptació a l’entorn és clau per a la supervivència.

L’activitat pretén que els infants, a través del coneixement de les relacions d’éssers vius i medi, i de les conseqüències que se’n poden derivar si l’alterem o el destruïm, prenguin consciència de l’equilibri en la natura i de la importància de protegir i conservar el nostre entorn.

A partir de l’observació, el diàleg i la utilització de materials didàctics, exploraràs obres d’Ester Partegàs i Miguel Ángel Rojas de la Col·lecció “la Caixa” d’Art Contemporani. Després farem una proposta plàstica en què descobriràs com pots fer servir diferents mitjans per donar forma a les idees treballades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *