La Casaca del Capità - Visita teatralitzada al Castell d’Hostalric

Hostalric
Activitat de Grup

El Castell d’Hostalric estrena “La Casaca del Capità”, una visita teatralitzada familiar que combina cultura, història i teatre.

La trama de la visita us transportarà a un dels episodis històrics més àlgids que van tenir lloc a la vila d’Hostalric i a la resta de Catalunya:  la Guerra del Francès.

Els protagonistes de la història són la Clara de la Malla i mossèn Andreu, que coincideixen al Castell d’Hostalric amb una casaca militar i una enigmàtica part d’una carta. El misteri està servit!

"... i el meu final veritable no quedarà escrit enlloc, tot el que us expliquin serà...", 

Famílies, si voleu conèixer el motiu que ha portat als personatges a trobar-se, quin és el secret de la carta, resoldre’n l’entrellat i saber el final de la història, la Clara i mossèn Andreu us esperen al Castell d’Hostalric.

Participeu en una agradable i divertida visita teatralitzada familiar que us permetrà  descobrir la veritable identitat dels personatges, qui son i què amaguen, conèixer el monument i saber més sobre la història d’Hostalric.

Misteri, tendresa, humor i història conflueixen per donar a conèixer d’una forma molt entretinguda i familiar el patrimoni monumental d’Hostalric.

El punt de trobada de les visites és al Punt d’Informació del Castell i es porten a terme el primer, segon i tercer diumenge de cada mes a les 11.30 h. Estigueu atents i consulteu les actualitzacions horàries a la web.

Organitzador

La Casaca del Capità - Visita teatralitzada al Castell d’Hostalric

Preu activitat
9 €. Dtes per franges d’edat.
Edat recomanada
Familiar
Estació/ Data
Tot l’any
Reserva