EXPLORA ZINEMATIK

QUÈ? Altres formats
ON? CaixaForum (Girona)
QUAN?Dimecres 31 de març i dijous 1 d’abril, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h; divendres 2 i dissabte 3 d’abril, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
PER A QUI? Per a menuts cinematogràfics
PREU Gratuït amb reserva prèvia
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS caixaforum.es

MECANISMES CINEMATOGRÀFICS PRIMITIUS

Vivim en un món ple d’imatges. Ens envolten pertot arreu, reproduïdes a través de diferents formats. Les veiem en pantalles i cartells, estàtiques o en moviment, acompanyades de so o mudes. Avui percebem aquesta voràgine visual com un fet habitual, però, quan comencem a capturar i conservar imatges del món que l’envolta? La història es remunta als temps prehistòrics, en els quals els nostres avantpassats van començar dibuixant animals a les parets de les coves.

Explora Zinematik relata com ha progressat l’art de capturar imatges, gràcies a invencions cada vegada més complexes. Proposem un recorregut per una part d’aquest viatge en el temps, en què interactuarem amb mecanismes cinematogràfics primitius, des dels més antics fins als invents pròxims a l’aparició del primer cinematògraf. Entre aquests invents, la càmera fosca, el zoòtrop o el praxinoscopi, predecessors de la fotografia i el cinema. No t’ho perdis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *