Familiàrius

QUÈ? Activitats del Festival Undàrius pensades per anar-hi en família
QUI? Festival Undàrius
ON? Barri Vell i Centre Cívic Sant Narcís (Girona)
QUAN? Del 28 al 30 de juny
PER A QUI? Per a menuts familiàrius
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO facebook.com

Dins la programació del Festival Undàrius… Activitats familiars, jocs tradicionals, contes populars, taller de música en família, l’hora del conte amb Fal·lera Gironina, cercaviles, espectacles, sopars a la fresca amb música en viu i molt més al Festival Undàrius de Girona. Amb Fal·lera Gironina, Diables De l’Onyar Girona, Cia. Sebastià Vergés – Titelles Vergés, Caixa Trons Girona, Biblioteques de Girona, Girona Cultura, Girona Cultura/ Festivals, Associació de Puntaires de les Comarques de Girona.


Espai infantil i familiar

28 de juny de 2019 | 18.30 h | Jardins del Doctor Figueras

Als jardins situats darrera Sant Pere de Galligants, trobareu un racó ombrejat i verd ple d’activitats per a mainada. Aquest any podrem gaudir d’una biblioteca infantil a la fresca amb contes de cultura popular i tradicional, tallers infantils a càrrec de FAL·LERA GIRONINA (“Fes el teu capgròs” i “Construcció d’un Beatusaure amb la mà”), l’hora del conte “Els enigmes del Beatusaure i la Bruixa de la Catedral” i un racó familiar de bitlles catalanes  a càrrec dels BITLLERS DEL LLÉMENA. 


Cercavila amb Gegants de l’Esquerra del Ter i Gegants de Santa Eugènia

28 de juny de 2019 | 19.30 h | De la Plaça de les Voltes d’en Rosés la Plaça dels Jurats

Els Gegants de l’Esquerra del Ter i els gegants, músics i capgrossos de Santa Eugènia recorreran els carrers del Barri Vell de la ciutat fent-nos ballar al so de gralles i tabals i en arribar a la Plaça dels Jurats donaran el tret de sortida als concerts del Festival Undàrius.


Trobada de puntaires i Sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa

29 de juny de 2019 | 17.30 h | Plaça Sant Feliu

Enguany es celebrarà la 2a trobada de puntaires del Festival Undàrius de Cultura Popular i Tradicional de Girona a la Plaça Sant Feliu. En aquest bonic espai de la ciutat, podrem admirar un art tèxtil que forma part del nostre patrimoni, filigranes fines i complexes elaborades amb traça i delicadesa. I a les 18.30 h començaran les sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa.


Espectacle de titelles tradicionals catalanes: el conte «En Patufet»

29 de juny de 2019 | 19 h | Punt de trobada de la Rambla de la Llibertat

Espectacle de titelles tradicionals catalanes: el conte «En Patufet» a càrrec de COMPANYIA SEBASTIÀ VERGÉS, històrica companyia catalana de tres generacions de titellaires iniciada per Sebastià Vergés i Prats. La Companyia Sebastià Vergés ha participat a nombroses mostres i festivals internacionals de titelles, en què ha obtingut un gran èxit i un reconeixement general i aquest any tindrem la sort de gaudir-la dins la programació del Festival Undàrius.


Actuació de la colla xiqui dels Diables de l’Onyar | TRONS DE L’ONYAR 

29 de juny de 2019 | 20 h | Del Passeig Arqueològic al Galligants // ACTUACIÓ ANUL·LADA PER LA ONADA DE CALOR

Descripció: Per segon any consecutiu els més petits de la colla dels Diables de l’Onyar ens faran un espectacle de foc apte per a totes les edats. El projecte Trons de l’Onyar va comença el 2017 amb la inquietud d’uns quants diables de barrejar: lleure, foc, pirotècnia i cultura popular. I el 2018 se’ls va fer entrega del Petit Drac Major de Girona. 


Taller música en família 

30 de juny de 2019 | 16.30 h | Centre Cívic Sant Narcís

Descripció: Activitat per a nens i nenes de 3 a 5 anys que forma part del Festival Undàrius de Cultura Popular i Tradicional de Girona. Vine a gaudir de la música i la cultura popular en família amb la Teresa Malagarriga i la Natàlia Ordóñez, dues expertes en educació musical infantil.

Activitat exclusiva per als socis del Club Girona Cultura. 
Gratuït però amb inscripció a  familiarius@undarius.cat 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *