FEM COM EN GEEG I DIVERTIM-NOS!

QUÈ? Taller i visita guiada ACTIVITAT ANUL·LADA
ON? Casa de Cultura (Girona)
QUAN? Dijous 17 d’octubre de 2019 / 17.30 h
PER A QUI? Per a menuts excursionistes i esportistes / +7 anys
PREU Inscripció gratuïta obligatòria
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS casadecultura.org

FEM COM EN GEEG I DIVERTIM-NOS! 

Aquest any 2019 fa cent anys que un grup de joves gironins inquiets varen reunir-se en unes golfes de la plaça de la Independència per donar forma a un projecte que els permetés compartir estones d’oci cultural i excursions per l’entorn. Ben aviat s’obriren també a una iniciàtica pràctica esportiva. Naixia així el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG). Dels sis membres fundadors als més de 16.000 socis actuals, del nucli inicial a les vint-i-tres seccions actives d’ara, el GEiEG ha experimentat un creixement exponencial que ha marcat definitivament la pràctica esportiva i l’associacionisme cultural a la ciutat de Girona.

L’exposició s’estructura a partir de quatre puntals, que són els que ajuden a comprendre el fenomen sociològic que, en l’àmbit gironí, el GEiEG representa. Aquests puntals són les persones, el seu esperit, els espais i les senyes d’identitat que identifiquen el GEIEG.

La mostra es podrà visitar del 10 d’octubre al 23 de novembre de 2019.

FEM COM EN GEEG I DIVERTIM-NOS! 

Amb en Geeg, un apassionat de l’esport:

  • Descobrirem l’exposició “Ser del GEiEG, 1919-2019. Una història de futur”, a càrrec de Rosa Maria Gil, comissària de la mostra.
  • La visita acabarà amb un taller plàstic en què construirem en Geeg.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *