Festiguau

QUÈ? Xª edició del Festiguau
ON? Esplanada costat Espai Ridaura (Santa Cristina d’Aro)
QUAN? Diumenge 30 de setembre de 2018 | De 10:30 a 14 h
PER A QUI? Per a menuts amants del gossos
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO santacristina.catoficinaturisme@santacristina.cat

El 30 de setembre arriba la Xª edició del Festiguau i per celebrar-ho han preparat un munt d’activitats on gaudir d’una jornada amb les nostres mascotes peludes, a Santa Cristina d’Aro. Hi trobareu una vintena de parades on comprar productes per a ells, informació sobre la gestió que fan les protectores, serveis que s’ofereixen per al millor amic de l’home, etc. La zona de parades es complementarà amb una desfilada d’adopcions per als que vulguin ampliar amb un membre més la família, donant una nova oportunitat i llar als que han estat menys afortunats. Així mateix, al llarg del matí gaudirem de diferents exhibicions de treballs que es realitzen amb aquests animals des d’assistència a les persones fins a detecció d’estupefaents, entre d’altres que hem preparat. Acabarem el matí amb el ja tradicional concurs popular, on tothom qui ho vulgui podrà inscriure’s gratuïtament i presentar la seva mascota per ser escollida en alguna de les 8 categories més divertides que es premiaran.

Veniu a celebrar el 10è aniversari del Festiguau, hi ha obsequis per a tots els participants inscrits al concurs popular!

10:30 h | Obertura d’inscripcions
11:00 h | Demostració de gossos i altres animals de teràpia assistida i assistència a càrrec d’ATAGI
11:30 h | Exhibició de gossos detectors de substàncies a càrrec de LLADRUC
12:00 h | GRAN DESFILADA D’ADOPCIONS
12:30 h | Exhibició de la tasca de gossos d’assistència i sensibilització a càrrec de l’Associació d’Acció Social DISCAN
13:00 h | Concurs de gossos obert a tothom i entrega de premis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *