Festival Càntut

QUÈ? Festival Càntut: Cançons de tradició oral
ON? Diversos espais (Cassà de la Selva)
QUAN? Del 15 al 17 de novembre de 2019
PER A QUI? Per a menuts tradicionals
PREU El 75% de les propostes són gratuïtes *Consulteu el programa
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES cantut.cat

El Festival Càntut. Cançons de tradició oral presenta arriba a la quarta edició, que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre a Cassà de la Selva. Durant un cap de setmana es podran veure 21 propostes entre concerts, tallers, exposicions, presentacions literàries i tallers, amb noms com Maria del Mar Bonet, Miquel Gil, Arnau Obiols, Paula Grande i Anna Ferrer, Arrels de Gràcia i Lo Barber, entre d’altres. El 75% de les propostes són gratuïtes i la resta amb entrades dels 4 € als 20 € que ja es poden adquirir al web del festival.

Hi destaquem…

Escola La Salle

Dissabte, 16 novembre 2019 | 10 h | Itinerant (sortida pg. Vilaret) | Gratuït

Ja comença a ser una tradició: a Cassà de la Selva, el dissabte del Càntut es compra cantant! En aquesta ocasió, els alumes de l’Escola La Salle de la població seran els encarregats d’omplir els comerços del centre i el mercat amb cançons tradicionals i populars.

Una proposta itinerant en què les veus dels nens i nenes es faran sentir enmig del quilo de pomes, dels cent grams de pernil dolç i de les quatre rodelles de lluç de la costa!

Alumnes de La Salle, intèrprets
Raquel Benítez, Jess Vilert, Núria Mitjavila i Natàlia Colls, acompanyants


Els cosins gegants

Dissabte, 16 novembre 2019 | 11 i 12 h | Auditori Centre Cultural Sala Galà | Gratuït (aforament limitat, amb inscripció prèvia)

El Gegant de la Ciutat va de visita a casa del seu cosí, el Gegant del Pi, que viu al camp i fa vida de pagès. Allà hi troba el cargol, els conillets, el sol, la lluna, en Jan… i tots plegats acaben cantant i ballant les cançons que els seus pares i avis els havien ensenyat.

En aquesta sessió organitzada per la Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva, dirigida a infants de 0 a 3 anys i a les seves famílies, Carmina Rabassedas farà riure i cantar els més menuts amb la història d’Els cosins gegants.

Cal inscripció prèvia, a partir del 4 de novembre, al correu electrònic biblioteca@salagala.cat S’obre en una finestra nova o al telèfon 972 46 28 20. Les places per a la primera sessió (11 h) es van exhaurir en menys de 24 h i a dia d’avui les inscripcions estan obertes només per a la segona sessió (12 h).

Carmina Rabassedas, interpretació


Escola Folk del Pirineu

Dissabte, 16 novembre 2019 | 18 h | Itinerant (sortida pl. del Dr. Botet) | Gratuït

Fa més de deu anys que l’Escola Folk del Pirineu duu a terme el programa Folk a l’Escola, que promou l’aprenentatge dels instruments i danses tradicionals catalanes als pobles i viles del Pirineu.

En aquesta edició, els alumnes més joves d’aquest projecte recorreran els carrers de Cassà de la Selva i ens mostraran tot el que han après a l’escola. Acordions diatònics, violins, guitarres i guitarrons ompliran el centre de la vila amb músiques tradicionals des del Pirineu més pur!

Alumnes joves de l’Escola Folk del Pirineu, intèrprets


Cor Maimons

Diumenge, 17 novembre 2019 | 11:30 h | Carrer Mesures | Gratuït

La quinzena de nens i nenes d’entre 7 i 14 anys que formen el Cor Maimons tenen una cosa en comú: moltes ganes de cantar. Nascuda l’any 2014 a Navata i vinculada a l’Aula Tradi de Salt, aquesta formació coordinada pel cantant del grup Germà Negre, Adrià Dilmé, ha actuat en diversos escenaris catalans i ha col·laborat en el darrer disc del cantautor basc Kepa Junquera.

Un espectacle ple de cançons que ens oferiran al carrer Mesures. Una actuació desenfadada, divertida i vivaç!

Adrià Dilmé, coordinació
Olívia Compte, Marçal Compte, Alice Condon, Cristina Alemany, Martina González, Aisha Noguera, Lola Paneque, Eloi Romero, Sara Ronald, Max Rosario, Martí Sáez, Aniol Sáez, Isaura Tonietti, Sarah M. Tonietti i Queralt Trulls, intèrprets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *