Festival Còmic de Figueres

QUÈ? Festival Còmic
ON? Diversos espais (Figueres)
QUAN? Del 29 de març al 2 d’abril de 2018
PER A QUI? Per a menuts còmics
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO festivalcomic.cat

Una pela de plàtan com a metàfora perfecta… En comèdia els accidents sempre són aprofitables. Que el Teatre El Jardí hagi hagut de tancar sis mesos per reformes estructurals ha obligat el Festival Còmic de Figueres a reinventar-se. Bon humor des de nous espais: La Cate, l’Auditori Caputxins i l’Antiga Presó; sí, l’Antiga Presó: aquest any el festival acabarà a la presó.


Action Comedy | Duo Full House

Diumenge 1 d’abril, 17 h · Espai Citroën · Plaça Catalunya, Figueres

Ella és suïssa i amant de la puntualitat; ell, novaiorquès i un pèl poca-solta. Una, canta; l’altre toca el piano. Bé, almenys ho intenten, perquè entre una amant del virtuosisme i un improvisador pot passar de tot. Malgrat que la intenció inicial sigui oferir un refinat acte cultural res de seriós acabarà succeint. L’espectacle és una barreja de teatre còmic, vodevil, repertori musical i circ. El Duo Full House ha actuat als millors i més reconeguts teatres i festivals d’arreu del món i en incomptables gales televisives. Els seus espectacles són una barreja explosiva de show a l’americana i precisió helvètica.

Preu: Gratuït


Lullaby | Godot (Rui Paixão)

Divendres 30 de març, 17:00 h · Espai Citroën · Plaça Catalunya, Figueres

Rui Paixão és un jove artista portuguès que a través del seu clown Godot ha aconseguit un ràpid reconeixement internacional; el Cirque de Soleil ha trigat molt poc en posar-lo en la seva òrbita. «Lullaby» és una proposta de clown i teatre físic que s’alimenta de la intensa interacció entre l’artista i el públic; un joc improvisat entre pallasso i espectador que busca la rialla, la complicitat i l’emoció. Aquest estrany clown de cara blanca i cabell verd arriba a l’Espai Citroën del Festival Còmic per a sacsejar fins i tot els cotxes de mostra; afortunadament les rialles silenciaran tota alarma.

Preu: Gratuït


Rodó, 25 anys | Chapertons

Dissabte 31 de març, 17:00 h · Espai Citroën · Plaça Catalunya, Figueres

Quan en Charles Goodyear va inventar el pneumàtic poc es pensava que al cap d’un xic més de cent anys uns sonats del Maresme crearien un univers sense límits amb el seu invent. «Rodó» és l’obra que recautxuta els millors gags de 25 anys de carretera i més de 20 països visitats. Els espectacles «Boom!», «Goma Gom» i «Volta de roda» vulcanitzats en una funció única; pneumàtics transformats en motos, cotxes, peixos, elefants, faldilles i ulleres d’anar a sota aigua; un espaterrant desplegament escènic ple d’aire comprimit pensat per a fer descomprimir els michelins del públic més exigent.

Preu: Gratuït

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *