Festival NanoArts

QUÈ? Experimenta la llum
ON? CaixaForum (Girona)
QUAN? Dissabte 20 d’octubre de 2018 | D’11 a 19:30 h
PER A QUI? Per a menuts de llum
PREU 4 € | 50 % clients de CaixaBank | Entrada gratuïta a menors de 3 anys
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES caixaforum.es

L’art i la llum estan molt lligats. La llum permet definir un contorn, una textura, el color dels objectes i la seva ubicació a l’espai. En el cas del cinema i la fotografia, la llum és l’element incondicional perquè la imatge emergeixi.

La segona edició del Festival NanoArts proposa experimentar la llum, en una jornada repleta de tallers, projeccions de pel·lícules i activitats creatives per a tota la família.

La proposta del Festival NanoArts inclou activitats dirigides, activitats autònomes i sessions de cinema. Professionals i col·lectius creatius oferiran tallers variats per fer en família. Xavi Bové, artista audiovisual, proposa en el seu taller Cançons visuals, una instal·lació interactiva on es crearà una representació pictòrica a partir d’una cançó. L’artista Marta Barberà necessitarà mans col·laboradores per construir una cortina de llum amb objectes reciclats a Llum plàstica. El tàndem María López i Javier de Riba ens convidaran a Pintar amb la llum, a partir d’una instal·lació de plafons fotosensibles. I el col·lectiu d’arquitectes El Globus Vermell en el taller Espais ON/OFF ens brindaran l’oportunitat de descobrir les propietats de la llum.

El conjunt d’activitats autònomes, que es podran realitzar durant tot el dia de festival, consta d’un experiment interactiu, taules de llum, un espai de joc per a nenes i nens de 0 a 3 anys, un espai de descans, i un racó de lectura. També, el col·lectiu Mussol de Cinema presentarà les projeccions sobre contes i costums infantils, que inclou les pel·lícules A comptar ovelles, L’aventura de vestir-se, La manopla, La sopa de pedres, i La galeta segueix corrent. Finalment, es podrà realitzar una visita guiada en família per l’exposició “Ramon Pichot. D’Els Quatre Gats a la Maison Rose”.

>>> Programa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *