Festival NanoArts

QUÈ? Cicle per experimentar, observar i jugar
ON? CaixaForum (Girona)
QUAN? Dissabte 21 d’octubre del 2017
PER A QUI? Per a NanoMenuts +6
PREU 4 € (50 % de dte. clients CaixaBank)
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES obrasocial.lacaixa.es

NanoArts és el primer festival d’art en família. Una jornada en la qual es pot crear, experimentar, observar i jugar amb tallers i espectacles que confirmen que interactuar amb l’art proporciona una altra visió del món.

El festival ofereix una cita amb artistes, il·lustradors, poetes, arquitectes…, a través d’una gran varietat d’activitats que, des de diferents disciplines, ofereixen una visió polièdrica de l’art per alimentar la curiositat de petits i grans.

També podem trobar espais com el Racó de lectura, l’Espai de pícnic o l’Espai de joc, en què les famílies podran gaudir d’activitats per als més petits. Són àrees pensades per facilitar l’estada i la participació dels assistents:

· Espai de pícnic: Àrea amb tamborets i taules de cartró.
· Racó de lectura: Selecció de llibres per a infants de 0 a 10 anys.
· Espai de joc: Joguines variades de fusta per a infants de 0 a 3 anys.

TALLER | Retrats familiars amb Bernat Solsona
Horari: D’11 a 19 h
L’il·lustrador Bernat Solsona estarà disponible durant tota la jornada per fer retrats a les famílies que ho vulguin, utilitzant una varietat de figures geomètriques.

+ Info

CURS – JORNADA | Mural col·lectiu amb Köala
Horari: D’11 a 19 h
Una activitat en la qual s’experimentarà amb els conceptes de transparència, composició i superposició de color, i es crearà un treball col·lectiu entre tots els participants.

+ Info

 

CURS – JORNADA | Les superficíes reglades
Horari: D’11 a 19 h
Descobriràs què és i per a què serveix una superfície reglada. Seguint els passos d’Antoni Gaudí, experimentaràs amb superfícies reglades gegants i els espais que generen.

+ Info

TALLER | Taller de patrons amb Javier de Riba
Horari: D’11 a 19 h
Un taller per aprendre a imitar la geometria i el cromatisme de les rajoles de Javier de Riba, mitjançant l’ús de stencils o patrons que el mateix artista t’ensenya a crear.

+ Info

TALLER | El ballet de la Bauhaus amb Amaia Martin
Horari: D’11 a 14 i de 15:30 a 18 h
Un so pot ser punxegut? I rodó? Una forma geomètrica pot representar un color? Descobreix-ne les respostes creant la màscara del teu personatge al ballet de la Bauhaus.

+ Info

CURS – JORNADA | Tangram gegant en família
Horari: D’11 a 19 h
Una activitat perquè tots els membres de la família mesurin la seva destresa a l’hora de dibuixar amb un tangram gegant, un joc de peces geomètriques amb possibilitats infinites.

+ Info

ESPECTACLE | Menut Cabaret con Sola & Tully
Horari: A les 12 i a les 17 h
Personatges entranyables immersos en històries petites i poètiques. Teatre familiar sense text però amb molt d’humor, interpretat per mans i objectes i acompanyat d’un piano.

+ Info

TALLER | Taller d’il·lustració amb xocolata amb Meritxell Duran
Horari: d’11:30 a 18:30 h
Estàs preparat per dibuixar amb xocolata? La il·lustradora Meritxell Duran t’ensenya com la xocolata, a més de ser exquisida, pot ser una eina excel·lent per dibuixar.

+ Info

TALLER | Bon Aprofit
Horari: d’11 a 19 h
La fruita i la verdura poden ser uns materials excel·lents per jugar, imaginar, crear i, alhora, aprendre les virtuts d’una alimentació sana, ecològica i de proximitat.

+ Info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *