Festival Terra de Trobadors

QUÈ? Espectacles, música, tallers, torneig, mercat, …
ON? Castelló d’Empúries
QUAN? Del 6 al 9 de setembre
PER A QUI? Per a menuts medievals
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO www.terradetrobadors.com

El Festival Terra de Trobadors de Castelló d’Empúries és un dels primers festivals culturals d’ambientació històrica de Catalunya i és l’esdeveniment cultural i festiu castelloní més important de l’any que té lloc durant el segon cap de setmana de setembre.

És un espai lúdic i cultural multidisciplinari en què els castellonins i castellonines reviuen amb entusiasme i amb l’esperit obert a la festa el seu passat i l’esplendor comtal de l’Edat Mitjana, quan la capital del comtat d’Empúries era terra de trobadors i els comtes d’Empúries eren protectors i mecenes de trobadors i joglars, i fins i tot autors de composicions líriques seguint l’art de trobar, com és el cas del comte Ponç Hug IV (1277-1313) o de l’Infant Pere I (1325-1342).

Us destaquem tres de les activitats més familiars que no us podeu perdre:

Torneig Medieval

Camp d’en Capella, Castelló d’Empúries
Dissabte 8 de setembre a les 18 hores
Diumenge 9 de setembre a les 18 hores

Espectacle on s’enfronten diferents personatges equipats amb armadures completes i utilitzen tot tipus d’armes reals medievals.

Històries i llegendes medievals

Plaça Jaume I, Castelló d’Empúries
Dissabte 8 de setembre a les 18 hores

La companyia ¾ de Quinze fa aquesta cervacila/espectacle per explicar als més menuts les històries medievals més sorprenents.

Espectacle de carrer “Katapulten”

Plaça Mossèn Cinto Verdaguer, Castelló d’Empúries
Dissabte 8 de setembre a les 19 i a les 21 h
Diumenge 9 de setembre a les 13 h

Uns mercenaris del nord porten una gran catapulta. Són una peculiar tropa de soldats tant agressius i salvatges, com còmics i esperpèntics, que mostren amb orgull les seves habilitats disparant la gran catapulta. El problema és que l’artefacte no sempre funciona com ells tenen previst…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *