Festivalot 2019

El Festivalot, el festival de la música en família, ja consolidat com un festival de referència entre el públic familiar d’arreu de Catalunya i de la província de Girona, celebra la seva cinquena edició, els dies 15 i 16 de juny de 2019 i us avancem les 5 primeres actuacions que ja han publicat per aquesta edició. 

Famílies festivaleres, arriba una nova edició del festival familiar que menuts, pares i mares, tietes, tiets, àvies, avis i fins i tot els padrins i padrines esperen cada any i que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny a l’Auditori de Girona i La Devesa. I sabeu què? Des de l’organització ja s’han avançat els cinc primers concerts que s’hi podran veure.

Doctor Prats, Joan Dausà i Obeses (amb el cor Geriona infantil) oferiran concerts adaptats al públic familiar; el Festivalot també comptarà amb l’actuació de Reggae per Xics i l’espectacle Hits per a nadonsLes entrades per aquestes actuacions ja es poden comprar des de la pàgina web del festival www.festivalot.cat

Les famílies que s’apropin al Festivalot podran gaudir plegats, grans i petits, de tota mena de propostes musicals i activitats relacionades amb la música de diferents estils. L’objectiu del festival és que grans i menuts puguin gaudir de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

I atenció… Perquè els amics del Festivalot ens han cedit Packs Familiars (de 4 entrades) per sortejar entre tota la colla de menutsGIRONA!!!

El sorteig es va fer el dimarts 30 d’abril de 2019.

Però podeu consultar tota la informació del festival a: www.festivalot.cat

1 pack de 4 entrades 
REGGAE PER XICS
DISSABTE 15 DE JUNY  – AUDITORI DE GIRONA
11 h

Un dels grans grups familiars del país s’estrena al Festivalot. Oferiran un concert a l’Auditori on es podran apreciar amb gran qualitat i comoditat les seves cançons infantils passades pel sedàs dels ritmes jamaicans i també els seus temes propis. Però ep! Prohibit no ballar!

2 packs de 4 entrades (sessió 1 a les 15 h / sessió 2 a les 16.30 h)
JOAN DAUSÀ
DISSABTE 15 DE JUNY  – AUDITORI DE GIRONA
15 h i 16.30 h

No és el primer cop que Joan Dausà ofereix un concert familiar al Festivalot, i si ho torna a fer és perquè la seva música agrada a nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes… Dausà ha preparat un concert molt especial, a mida del fantàstic públic del Festivalot!

2 packs de 4 entrades (sessió 12.15 h del 15 de juny / sessió 12.15 h del 16 de juny)
HITS PER A NADONS
DISSABTE 15 DE JUNY  – AUDITORI DE GIRONA
10.15 h / 11.15 h / 12.15 h
DIUMENGE 16 DE JUNY  – AUDITORI DE GIRONA
10.15 h / 11.15 h / 12.15 h

Què és un hit? de Mozart a Pulp, Amy Winehouse o Nirvana. Els hits no tenen època, ni gènere. I els nadons, amb la seva capacitat d’entendre i sentir la música, detectaran de seguida què és un hit i es posaran a ballar. En aquest espectacle, els petits i petites descobriran grans cançons de diferents estils passades per uns arranjaments especialment creats per a ells. I els grans gaudireu compartint amb ells cada una de les cançons que han marcat la vostra vida.

2 packs de 4 entrades (sessió 1 a les 10.30 h / sessió 2 a les 12.45 h)
DOCTOR PRATS
DIUMENGE 16 DE JUNY  – AUDITORI DE GIRONA
10.30 h i 12.45 h

Sense cap dubte un dels concerts més festius que es podran veure al Festivalot 2019. Cançons com Caminem Lluny o Tu Fas en l’horari i format familiar! Una de les bandes que tenen els hits que més enganxen als vostres fills i filles i a vosaltres, els grans, segur que també 😉.

2 packs de 4 entrades 
OBESES
DIUMENGE 16 DE JUNY  – AUDITORI DE GIRONA
11.30 h

Un concert d’Obeses és un espectacle assegurat. El carisma del seu líder Arnau Tordera, sumat a les grans cançons del seu repertori i la complicitat del cor Geriona infantil esdevenen un concert familiar imperdible que només es podrà veure al Festivalot.

Com pots aconseguir les entrades?

  1. Si encara no ets subscriptor de #menutsGIRONA >>> subscriu-te gratuïtament
  2. Escriu un comentari en aquest post escollint el concert i a la sessió que t’agradaria anar i perquè.

El sorteig queda obert des d’avui dimecres 17 d’abril i fins el dimarts 30 d’abril de 2019.

MOLTA SORT COLLA!!!

97 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *