Fira del conte

QUÈ? Fira del conte de Medinyà | Un dia de conte per a petits, joves i grans
ON? Carrers del poble (Medinyà)
QUAN? Dissabte 19 de maig de 2018 | De 10:30 a 23 h
PER A QUI? Per a menuts de conte
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO firadelconte.cat

La Fira del conte de Medinyà és un espai de trobada obert, creatiu i transversal al voltant del gènere conte en totes les seves manifestacions, oral, escrita, il·lustrada, representativa, teatrelitzada, cantada…

Recull el món artístic i creatiu de l’escriptura, la il·lustració, la narració, les titelles, el teatre, el joc, l’artesania i la música. I s’hi apleguen editorials, llibreries, artesanía, biblioteques, entitats sense afany de lucre, talleristes, associacions de promoció del conte, la literatura i la creativitat.

La fira transcórrer al carrer, amb escenaris amb espectacles de diverses arts al voltant del conte (conte contes, presentacions de novetats, xerrades amb artistas, representaciones, corre-carrers, música, jocs, etc).

Hi destaca també la 8ª edició del concurs de narració oral Joan Bahí. Aquest any ha guanyat en Rafel Ortiz amb el conte Jordi Tresbotons i la bruixa Kamaca. El 4t premi de conte il·lustrat Modest Prats, que és El món esborrat de Roser Rimbau i Cesc Pujol (il·lustrador) i com a novetat enguany el concurs d’Il·lustració juvenil (16-30anys) Roser Capdevila, que es farà durant el mateix dia. La Roser Capdevila rebrà un reconeixement per la seva trajectòria i donarà el premi.

*Hi ha espais per descansar, menjar i per llegir.
*Alguna actitivat es fa a l’aula de Lectura o al centre social.
*Hi ha servei de bar, dinar i sopar populars.

>>> Consulteu tot el programa de la Fira, aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *