Flors i violes

QUÈ? Festa de benvinguda a la primavera
ON? Diversos espais (Palafrugell)
QUAN? Del 27 d’abril a l’1 de maig de 2018
PER A QUI? Per a menuts i violes
COM ANAR-HI? Mira-ho | Espais
+INFO florsivioles.cat

Flors i violes és una festa de benvinguda a la primavera i al bon temps, que reuneix flors, colors, olors, sabors, arts escèniques i arts plàstiques en un mateix festival al voltant de la festivitat del primer de maig.

+INFO DEL FESTIVAL


HI DESTAQUEM…

ESPECTACLE INFANTIL PLIS PLAS | Cia. Filigranes
Dissabte 28 d’abril de 2018 | 12:30 h
Pati Grup d’imatge Jordi
“Plis Plas” és un espectacle on    arriben els pallassos amb les mans a la butxaca perquè els seus gags còmics sorgeixen sense artilugis, usant només els elements    més senzills: com una cadira, un embut o una galleda plena d’aigua i els seus instruments musicals. També ens sorprendran amb dues rutines de malabars (maces i boles). Espectacle pensat per un públic familiar, tant d’exterior com de sala.

ESPECTACLE DE CIRC SIDECAR | Cia. Pessic de Circ
Dissabte 28 d’abril de 2018 | 17:45 h
Pati Grup d’imatge Jordi
Un rodamon arriba  al poble, tot cercant allò que no sabem, desfilarà per la plaça mentre intenta dominar el seu sidecar, fent mil i una acrobàcies amb el màstil xinès, els patins… Fins que troba allò que buscava… la felicitat!

ESPECTACLE DE MÀGIA ANDREW I EL BAGUL MÀGIC | Cia. Toni Cors
Diumenge 29 d’abril de 2018 | 11:45 h
Plaça Nova
Fa molts, molts anys l’Andrew va aconseguir un bagul en una botiga d’antiguitats. Pensava que era un simple bagul antic, però més tard descobriria que en el seu interior passaven coses extraordinàries. Ara l’Andrew té més de 100 anys però la màgia del bagul el conserva jove. En agraïment, recorre els carrers de totes les ciutats compartint les il.lusions amb les persones que troba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *