FM Castell d’Aro 2018

QUÈ? Festa Major de Castell d’Aro
ON? Diversos espais (Castell d’Aro)
QUAN? Del 7 a l’11 de setembre de 2018
PER A QUI? Per a menuts de festa
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO 972 804 205 | platjadaro.com | ajuntament.platjadaro.com

Festa Major a Castell d’Aro, del 7 a l’11 de setembre de 2018, de la mà de l’entitat local Casino Castellarenc, el patrocini de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la col·laboració de diverses associacions locals. La celebració proposa un programa amb gairebé una trentena d’actes, de caràcter popular, per a totes els gustos i edats, i gaire totes de caràcter gratuït. La música és una de les grans protagonista amb les havaneres de Peix Fregit, Litus 3 i Pelukass (divendres 7), Tutukke, Gipsy Beach i Hotel Cochambre (dissabte 8), Orquestra La Selvatana (diumenge 9), i Orquestra Maribel i Orquestra Di-Versiones (dilluns 10). Vilatans, visitants i turistes també poden gaudir de moltes altres propostes: activitats esportives, animació infantil, correfoc, etc.

El pregó de Festa Major serà divendres 7 de setembre (20 h) a càrrec de la farmacèutica de la vila, Montse Félez a la Plaça Lluís Companys, on hi haurà instal·lades food trucks per poder-hi sopar tot gaudint, primer, de les havaneres de Peix Fregit (20.15 h) i tot seguit, del rock de Litus 3 (22 h) i Pelukass (00 h).

Altres activitats són la missa solemne a l’Església de Santa Maria (dissabte 8 · 12 h); correbars i batacuda amb Repercussió Palamosina des de la Plaça Poeta Sitjar fins a la Plaça de l’Església (dissabte 8 · 19 h); Cursa de l’Escurço en el marc de la Vall d’Aro Run Series 2018 amb un itinerari de 14 km amb punt de sortida des de la Plaça Poeta Sitjar -només inscripció prèvia en línia a www.tempsxcurses.com- (diumenge 9 · 8 h), campionat de petanca al Parc de l’Estació (diumenge 9 · 9 h), fideuada popular al la Plaça Poeta Sitjar (diumenge 9 · 13.30 h).

També repeteix un clàssic de la festa: el correfoc amb els Diables de Pere Botereo des la Plaça Poeta Sitjar (diumenge 10 · 22 h); la tradicional i popular passejada en bicicleta del Parc de l’Estació fins a la Font Picant; i l’ofrena floral, parlaments institucionals i actuació de la Coral de la Vall d’Aro en motiu Diada Nacional de Catalunya (dimarts 11 · 10 h i 11.30 h). Com a epíleg de la celebració el diumenge 16 de setembre hi ha programada la Ruta de les Fonts. I durant tots els dies de la festa es pot gaudir de la mostra pictòrica d’Arranz-Bravo a les sales d’art del Castell de Benedormiens (feiners 18-21 h, cap de setmana i festius 11-13 h i 18-21 h).

I PELS MENUTS, a la Plaça Poeta Sitjar…

Divendres 7

18 h | Animació amb Giriballa

16-19 h | Tobogan lliscador d’aigua de 75 metres al carrer Cal Rei

Dissabte 8

17:30 h | Espectacle de Jaume Barri

Diumenge 9

11-13 h | Circulació del trenet de la Vall d’Aro al Parc de l’Estació

18 h | Batucada amb la Xaranga Dammer de la Plaça Poeta Sitjar a la Plaça de l’Església on hi haurà berenar kid’s

17 h | El Pot Petit

Dilluns 10

16-19 h | Jumping, wipeout i pista americana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *