Freqs

QUÈ? Circ
QUI? Cia. Somso
ON? Pavelló Municipal Pepi Palomeras (Verges)
QUAN? Diumenge 12 de gener de 2020 | 17 h
PER A QUI? Teatre familiar per a menuts +5 anys
PREU 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES empordanetescena.com

Continua la il·lusió! Empordanet a Escena, 3a edició

Amb aquesta tercera edició es consolida Empordanet a Escena com una proposta seriosa, singular i única de dinamització teatral al nostre territori. Grans espectacles en petits escenaris. Les arts escèniques com una eina que va més enllà de l’enriquiment cultural, en un món cada vegada més individualista. Apostant per les arts com a element dinamitzador que serveix per establir ponts i xarxes de comunicació i afavoreix la col·laboració entre els nostres municipis.

Com a novetat d’aquest 2020 el municipi d’Albons se sumat al projecte i, amb aquesta darrera incorporació, podem celebrar l’agrupació del total dels 11 municipis que conformen el territori d’Empordanet a Escena: la comunitat educativa de l’Institut Escola Francesc Cambó de Verges.

En la línia de les novetats, aquest any han reformulat el disseny i aposten per reivindicar que els espectacles familiars TAMBÉ són per a adults i per trencar amb la idea que no és només per a infants. Es convida als espectadores i espectadors de totes les edats a gaudir del teatre familiar. També trobareu dins del programa una recomanació orientativa de l’edat més adient per gaudir-ne.

A través del web podreu trobar un sistema de venda anticipada en línia que facilitarà molt més les coses al públic assistent que sou els que, en definitiva, feu possible Empordanet a Escena.

És un plaer poder-vos presentar una programació com la que teniu a les mans, un ventall de propostes variada i de qualitat, esperem que en gaudiu tant com hem fet nosaltres fent-ne la selecció. Ens esperen un munt de sorpreses, emocions i rialles. No us les perdeu!

Que comenci l’espectacle!

Aquesta setmana un espectacle poètic de circ, música i clown per a tots els públics. Dotze micròfons repartits per l’escenari per recollir i amplificar tots els sons. Un clown en busca de textures a l’aire que troba una veu misteriosa. Un músic compon una cançó a la qual li falta la veu i la melodia definitiva. Música, teatre físic i circ ballen en un espectacle entranyable, poètic i molt divertit.


I aquí tenim la sorpresa… SORTEGEM 1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure FREQS de la mà dels amics de l’EMPORDANET A ESCENA. Vols saber com aconseguir-les? Tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post…

Què s’entesta a ballar el vostre menut/menuda, que vosaltres no ballaríeu mai?

*Tens temps de participar en el sorteig fins el dijous 9 de gener a les 24 h.

21 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *