Gats

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 3 de març de 2019 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts gats +5
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Gats. Un viatge de tornada a casa

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: Gats. Un viatge de tornada a casa

Rudolf és un gatet negre que viu feliç a Gifu com a mascota d’una nena i que veu truncada la seva plàcida existència quan accidentalment surt de casa i acaba en un camió que el porta fins el bulliciós Tòquio. Allà, és salvat de morir aixafat sota un camión per un gat aparentment anomenat Tinc-molts-noms-jo, que governa a la resta de gats del veïnat amb autoritat i l’adopta sota la seva tutela. Al costat del seu salvador, el Rudolf comença a aprendre a valer-se per si mateix i els beneficis d’aprendre l’escriptura humana per aconseguir menjar i poder llegir els cartells de l’autopista que el portin de tornada a la seva llar. Però abans haurà de batallar amb molts altres perills, com el del bulldog anomenat Dimoni que atemoreix a tots els gats del barri.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Gats. Un viatge de tornada a casa amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quin perill ha salvat últimament el/la vostre menut/da? 

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 28 de febrer a les 24 h.

11 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *