Gegants, cabeçuts i cavallets

QUÈ? Gegants, cabeçuts i cavallets ballaran per Corpus
ON? Plaça Major (Olot)
QUAN? Dissabte 5 i diumenge 6 de juny de 2021
PER A QUI? Per a menuts que ballen
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I RESERVES olotcultura.cat

Després de més d’un any sense sortir al carrer a causa de la pandèmia, la faràndula olotina es retrobarà amb el públic els dies 5 i 6 de juny.S’han previst quatre balls a la plaça Major: dos el dissabte 5 de juny  i dos el diumenge dia 6. Caldrà descarregar-se una entrada gratuïta per assistir-hi.


Si la pandèmia ho permet, els Gegants d’Olot tornaran a sortir al carrer després de 21 mesos. Serà el cap de setmana de Corpus, el 5 i 6 de juny, i ho faran acompanyats dels cabeçuts i cavallets que per primera vegada ballaran en aquesta festa, després que es modifiqués el protocol de la faràndula. Aquest Corpus s’està dissenyant adaptat a la situació actual. Per això, s’ha descartat fer la cercavila del dissabte. Sí que es farà el ball a la plaça, controlant-ne l’aforament.

Tothom qui vulgui veure els gegants, cabeçuts i cavallets s’haurà de descarregar una entrada gratuïta que es vendrà més endavant a través del web d’Olot Cultura. Com que l’aforament serà reduït, la faràndula ballarà diverses vegades. El dissabte dia 5 de juny s’han programat dos balls: a les 18 i a les 20 h. L’endemà, el diumenge dia 6, està previst que ballin a les 10 i a les 12 h. Si la situació ho permet, després de les ballades de les 12 h tindrà lloc la tradicional sardana de Corpus. A mesura que es vegi com evoluciona la pandèmia es concretarà la data que es posaran a la venda les entrades, així com l’aforament final que tindrà la plaça Major.

Els balladors de la faràndula ja han començat els assajos, que ho faran en tot moment seguint les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis. S’han dividit els diferents assajos en grups reduïts, tots porten mascareta i en tot moment es desinfecten les peces.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *