Geronimo Stilton

QUÈ? Musical
ON? Teatre Municipal (Girona)
QUAN? Dissabte 13 (16:30 i 19:30 h) i diumenge 14 (16:30 i 19:30 h) de maig de 2017
PER A QUI? Per a menuts de retorn +3
PREU De 10 a 28 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES girona.cat/teatremunicipal/

Geronimo Stilton torna al Regne de la Fantasia, on l’espera la missió més difícil, més misteriosa, més aventurera, més emocionant, més perillosa, més solitària i més màgica de totes! Aquesta vegada, Flordiana no és la seva aliada, ni la seva amiga, sinó una reina esquerpa, malcarada i hostil, que li ordena que vagi a buscar els Set Objectes Màgics que hi ha escampats per tot el Regne de Fantasia. Tot plegat és estrany i molt misteriós.

Una aventura de bigotis en què ens retrobarem amb personatges tan coneguts com el gripau Scribacchinus, la bruixa Stria, l’encantador Boletus, la valenta Alys i molts d’altres! Una nova aventura musical farcida de misteri, d’emoció, de màgia, de cançons molt divertides, d’imaginació i moltíssima fantasia!

I atenció… Tenim SORTEIG!

A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Geronimo Stilton, de la mà dels amics del Teatre Municipal, a la sessió de les 19.30 h del diumenge 14. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quin és l’últim misteri que han resolt els vostres menuts?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 11 de maig a les 24 h.

37 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *