Girona10 2015

El cap de setmana del 23 al 25 de gener, Girona celebrarà la quarta edició del Girona10, que aquest any ofereix més de 1.600 places hoteleres i 1.300 menús de restaurant per només deu euros.

En aquesta edició, el Girona10 ha volgut fer un pas més enllà ampliant la seva oferta cultural i lúdica. Des d’actuacions musicals a la plaça del Lleó, fins mapping a la façana de l’Ajuntament o degustacions de les propostes incloses en el projecte Girona, Ciutat de Festivals. Aquesta nova edició comptarà amb novetats com el Vermut10 i diversos espectacles… Però el que ens fa més il·lusió explicar-vos, és que menutsGIRONA també formarà part d’aquest Girona10!!!

Què hi farem?

Estem súper contents de ser en aquest Girona10, però ho estem més encara perquè ens hi acompanyen 2 bons amics de menutsGIRONA.

El que farem serà preparar 2 tallers perquè els més menuts puguin gaudir en viu alguna de les activitats i sorpreses que durant aquest temps hem compartit.

Quins tallers farem?

Us fem cinc cèntims dels tallers que hem preparat pel dissabte 24 de gener.

Primer de tot els menuts disfrutaran amb el Taller de jocs de suro natural, de la mà de Hory! En aquest taller no hi faltaran els jocs SURA i BLOC, on els menuts podran deixar anar la seva imaginació i passar una tarda pescant i construïnt amb el suro.

En el segon taller, els menuts podran enfundar-se el davantal i preparar una exquisita recepta! La Nuni, que durant tot l’any ens ensenya i explica les seves receptes, dirigirà el Taller de cuina per menuts, on els petits xefs de la casa es faran un berenar per llepar-se’n els dits!

Cal destacar que els dos tallers són gratuïts i que en el taller de cuina cal fer la inscripció prèvia.

[wc_accordion collapse=”0″ leaveopen=”0″ layout=”box”] [wc_accordion_section title=”Taller de jocs de suro natural: SURA i BLOC“]

Dissabte 24 de gener | De 16 a 18 h | Centre Cívic del Barri Vell (Girona)

Taller de jocs de suro natural  | Gratuït

Els amics d’Hory portaran els seus jocs SURA i BLOC per tal que els menuts hi puguin jugar i fantasejar amb ser un intrèpid pescador, o un reputat arquitecte… Tot el material que els menuts necessitin per a realitzar l’activitat hi serà disposat. Tan sols heu de portar ganes de jugar i passar una bona estona!

Organitza: menutsGIRONA

Col·labora: Hory

[/wc_accordion_section] [wc_accordion_section title=”Taller de cuina per menuts: Berenar de festa!“]

Dissabte 24 de gener | De 17 a 18 h | Centre Cívic del Barri Vell (Girona)

Taller per a menuts gastrònoms  | Gratuït

La finalitat del taller és passar una bona estona preparant un berenar de festa, amb uns ingredients que segur, us agradaran.

Els més grans (a partir de 7 anys) faran els croissants que molts de vosaltres ja heu vist i fins i tot provat i les papallones de full; i els més petits (a partir de 5 anys) faran bastonets i ulleres.

Com apuntar-s’hi…

Cal fer una inscripció prèvia enviant un mail a l’adreça tallers@menutsgirona.cat, i fer-hi constar un nom, un telèfon de contacte, el número de menuts que faran el taller i l’edat dels menuts.

Organitza: menutsGIRONA

Col·labora: Cuinetes

[/wc_accordion_section] [/wc_accordion]

Apunteu-vos hi! Us hi esperem #menuts!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *