GRAN CIRC DE NADAL

QUÈ? Circ
QUI? Circus Arts Foundation
ON? Pavelló Municipal de Girona-Fontajau (Girona)
QUAN? Del 25 al 29 de desembre de 2019
PER A QUI? Per a menuts amants del circ
PREU De 10 a 42 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO circnadalgirona.com

Un nou espectacle que suma la màgia del Nadal amb les estrelles del prestigiós Gran Circ Estatal de la Xina!

Per a la seva sisena edició el Gran Circ de Nadal de Girona us proposa un espectacle totalment nou que amb el títol de“FantAsia” suma la màgia del Nadal, amb l’humor de la nova generació de pallassos Caluga i les 30 primeres estrelles del llegendari Gran Circ de la Xina. Un viatge fascinant a l’Orient através d’arriscades acrobàcies, coloristes decorats i sumptuosos vestits!!!

Dues hores plenes d’emocions de la mà de les primeres figures del llegendari Circ Acrobàtic de la Xina en un espectacleúnic per a gaudir amb els teus. Una cita irrepetible per a riure, gaudir i admirar als principals talents de l’acrobacia en el marc d’un pavelló reconvertit en circ estable per a l’ocasió!

36 artistes internacionals ofereixen 12 atraccions increïbles davant d’un decorat monumental i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials. Un esclat de bellesa pels teus sentits!

Del 25 al 29 de desembre, el Pavelló d’Esports de Fontajau es transforma per sisena vegada en un gran circ estable capaç d’acollir una costosa producció circense. Vestuari, coreografies, música, efectes especials i decorats transporten a l’espectador al món màgic de la Xina amb un espectacle de qualitat per a tota la família on figuren algunes de les primeres estrelles del món del circ!

I tot amb la garantia dels productors del prestigiós Festival del Circ Elefant d’Or! Deixaràs que t’ho expliquin?

La sensació de les Festes es diu Gran Circ de Nadal de Girona!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *