Hi ha res més avorrit que…

QUÈ? Teatre musical
QUI? Raquel Díaz Reguera i Paco Mir
ON? Auditori Teatre Espai Ter (Torroella de Montgrí)
QUAN? Dissabte 30 de març de 2019 | 18 h
PER A QUI? Per a menuts avorrits
PREU Adults: 12 € | Menors de 10 anys: 10 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES espaiter.cat

Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?

La Carlota és una princesa tan rosa com totes les princeses…Té un vestit rosa, una habitació rosa i una “feliç” i envejable vida de color rosa però, no obstant, la Carlota s’avorreix moltíssim perquè a ella tot això d’anar besant gripaus a la recerca d’un príncep blau no li interessa gens ni mica. A ella, el que li agradaria, seria caçar dracs, muntar amb globus o nedar a lloms d’un dofí.

La protagonista d’aquesta història farà trontollar tot un regne pel sol fet de voler ser la persona que vol ser i no la que els altres volen que sigui. Segons la Carlota, la solució és molt fàcil: la gent ha d’entendre que hi ha nenes que en lloc de voler ser princeses roses, prefereixen qualsevol dels mil·lions de colors que hi ha al món.

I aquí tenim la sorpresa…

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors i 1 pack de 4 entrades a FACEBOOK per anar a veure Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa? de la mà dels amics de l’Espai Ter. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Què s’entossudeixen a no fer els vostres menuts? I si voleu tenir doble oportunitat anar a l’entrada del FACEBOOK.

*Teniu temps de participar en el sorteig fins al dijous 28 de març a les 12 de la nit.

14 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *