Hits. Concert per a nadons

QUÈ? Concert per a nadons
ON? Auditori (Girona)
QUAN? Diumenge 21 de gener de 2018 | 12:15 h
PER A QUI? Per a menuts hits
PREU 12 € nadó + adult | 22 € nadó + 2 adults | 5 € nens majors de 3 anys
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES auditorigirona.org

Què és un hit? De Mozart a Pulp; d’Amy Winehouse a Bob Marley; de Nirvana, Police o U2. Una cançó que arriba a la teva vida per quedar-se. Un tema que no pots parar de sentir dins el teu cap només escoltant-lo una vegada. Una cançó que enganxa. Una tornada que no et pots treure del cap. Els nens i nenes tenen una sensibilitat especial per a la música i detecten quan una cançó és un hit igual que ho fem els adults. Automàticament, si la música els agrada, es posen a ballar i se’ls il·lumina la cara.

Pares i nadons gaudiran d’aquest concert-descoberta. Els grans identificarem grans cançons que ens transporten a altres èpoques i a moments viscuts. Els petits potser les sentiran per primera vegada, però de seguida detectaran que no es tracta de cançons normals, sinó de HITS en majúscula. Un concert per apropar els més petits a nous ritmes i sons; i descobrir una banda formada per quatre multi instrumentistes que ens permetran escoltar diferents instruments: saxos, la flauta travessera, el clarinet, el violoncel, l’acordió, el vibràfon, el baix, la percussió, pianets, la veu per descomptat i mil sons més!

Un concert que serà un espai participatiu on no hi ha cap norma si del que es tracta és d’escoltar, cantar i ballar.

Hits. Concert per a nadons és un espectacle pensat per veure’s sobre l’escenari, des d’on es permet la interacció dels nens i nenes amb l’espectacle, i es garanteix una millor visibilitat i sonoritat del concert.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEGEM UN PACK FAMILIAR (2 adults + nadó)

menutsGIRONA sortegem 1 pack familiar entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Hits. Concert per a nadons. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quin hit indispensable no us heu atrevit a posar-li (encara) al vostre menut?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 18 de gener a les 24 h.

11 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *