Jacob, Mimi i els gossos del barri

QUÈ? Cinema
ON? Cinemes Albèniz Plaça – Sala Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 16 de febrer de 2020 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts del barri +6
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: Jacob, Mimi i els gossos del barri

En Jacob Ocell viu a la ciutat i somia convertir-se en arquitecte com el seu pare. Un dia, el pare, que sempre va atrafegat, ha de marxar per negocis durant uns dies i el noi haurà de passar una setmana sencera amb la seva cosina Mimi i el seu oncle Àguila al barri antic de Riga, Maskachka. Tan bon punt hi arriba, un ric home de negocis comença a excavar el parc central per transformar-lo i edificar-hi nous gratacels. En Jacob i la Mimi decideixen aturar el projecte. El cas és que tan sols poden fer-ho amb l’ajut d’una colla de gossos de carrer que… poden parlar!

I aquí tenim la sorpresa…


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades.

menutsGIRONA sortegem 1 pack familiar entre tots els nostres subscriptors per anar al cinema. Vols saber com aconseguir-lo? Tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post…

Contra què es rebel·la el teu menut/da?

* Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 13 de febrer a les 12 del migdia.

5 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *