Jocs i joguines a l’antiguitat

QUÈ? Visita guiada a l’exposició + Taller
ON? Monestir de Sant Pere de Galligants (Girona)
QUAN? Diumenge 13 de gener de 2019 | 11:30 h
PER A QUI? Per a menuts a l’antiguitat
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I INSCRIPCIONS macgirona.cat | 972 20 26 32 | macgironagalligants.cultura@gencat.cat

En relació a l’exposició “Jocs i joguines a l’antiguitat”, el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona oferirà les següents activitats:

Visita guiada a l’exposició

Visita guiada per descobrir a què i com jugaven els nostres avantpassats a l’antiguitat. Quins jocs han desaparegut i quins han sobreviscut fins els nostres dies. La visita es farà a través de peces arqueològiques conservades en diversos museus d’arreu de Catalunya i anirà a càrrec de la comissària de l’exposició, Esther Gurri, conservadora del Museu de Badalona.

🗓️13 de gener | 11:30 h
📍Monestir de Sant Pere de Galligants
💰Gratuït


Taller per a nens “Ludi Puerorum”(*)

Aquest taller està orientat a la descoberta del món dels jocs romans i la importància que el joc tenia en la societat i la cultura romanes. L’acte de jugar és innat en l’èsser humà, i com a tal s’ha practicat en totes les societats des de temps remots. En la societat romana, especialment propensa al gaudi dels jocs com a entreteniment, existia una àmplia gamma de jocs i joguines, per a totes les edats i gustos. En aquest taller es practicaran alguns jocs d’herència romana, tot comprovant que la forma de divertir-se fa dos mil anys s’assembla prou a la dels temps actuals.

🗓️13 de gener | 11:30 h
📍Monestir de Sant Pere de Galligants
👧Menuts de 5 a 12 anys
💰Gratuït

(*) El taller està pensat a la mateixa hora de la visita guiada per tal que, si es desitja, els adults puguin fer la visita mentre els menors poden fer el taller. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *