Kikoriki: Equip invencible

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 22 d’octubre de 2017 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts invencibles +4
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: Kikoriki: Equip invencible

La vida a l’illa de Kikoriki és molt tranquil·la i tots els seus habitants viuen feliços en un paradís allunyat de la vida moderna. No obstant això, la seva pacífica existència dóna un gir inesperat quan descobreixen un estrany dispositiu del que fins ara només havien sentit a parlar: la televisió. L’aparell els ofereix una visió del món real i els petits s’obsessionen ràpidament amb un programa protagonitzat per en Lucien, un superheroi que defensa la seva ciutat del malvat Caligari.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure Kikoriki: Equip invencible amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Què s’endurien els vostres menuts a l’illa de Kikoriki?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 19 d’octubre a les 12 h del migdia.

17 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *