La casa perduda

QUÈ? Teatre familiar i música
QUI? Companyia del Teatre de l’Aurora
ON? Sala La Planeta (Girona)
QUAN? Dissabte 22 (18 h) i diumenge 23 (12 i 18 h) d’abril de 2017
PER A QUI? Per a menuts perduts
PREU 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO laplaneta.net

Dan és un fabricant de núvols que viu en una petita casa al mig d’una serralada. Amb la boira que recull dels cims de les muntanyes, construeix tot tipus de núvols que cada dia, amb l’ajuda del vent, surten per la finestra del seu taller per tal que els pobles del voltant tinguin aigua. I no només aigua, sinó també ombres, paisatges i somnis. Però un matí, just després d’arribar a casa amb la bossa plena de boira, un vent més fort del que és habitual comença a bufar. Bufa tan fort que les parets de casa seva tremolen fins a enlairar-se i desaparèixer en la llunyania. I després de les parets, els mobles. I després les eines del seu taller. Fins i tot els seus records es perden amb el vent. Només aconsegueix salvar la bossa plena de boira.

Quan el vent per fi deixa de bufar, en Dan ho ha perdut tot. Només pot fer una cosa: a contracor, carregar la bossa de boira i marxar a la recerca de casa seva, deixant enrere tot el que estima. Així començarà un llarg viatge, ple d’aventures i dificultats, cap a terres llunyanes i desconegudes, on buscarà un nou lloc on viure.

La Cia. Teatre de l’Aurora, després de l’èxit de El Comte Arnau, presenta el seu segon espectacle per a tots els públics, La casa perduda. Un muntatge sobre les migracions de gran riquesa visual, amb objectes i música en viu, que fascinarà a grans i petits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *