La faula de l’esquirol

QUÈ? Espectacle familiar
QUI? Companyia de comediants La Baldufa
ON? Teatre Municipal (Girona)
QUAN? Diumenge 21 de febrer de 2021 | 11:30 h
PER A QUI? Per a menuts esquirols +3
PREU? 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES girona.cat

El gran eriçó viu plàcidament, a l’ombra d’un gran roure, i cuida dels seus, mentre gaudeix del seu raconet de món. Un dia, però, aquesta pau es veurà pertorbada, per l’arribada d’un esquirol amable, trapella i juganer. La seva convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber i compartir.

Una de les característiques de les faules és que sempre acaben amb una conclusió moral. Així doncs, de què ens vol parlar La faula de l’esquirol? Amb aquest espectacle, La Baldufa us proposa de pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. L’eriçó i l’esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 2 packs familiars de 4 entrades!!!

Sortegem 1 packs familiars de 4 entrades entre els subscriptors per anar al Teatre Municipal de Girona. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Quina cosa comparteix el teu menut/da amb un company/a especial?

I si voleu tenir doble participació, estigueu atents al Facebook de menutsGIRONA per quan fem la publicació.

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 18 de febrer a les 12 de la nit.


Autoria: Jokin Oregi & La Baldufa: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan. Direcció: Jokin Oregi. Repartiment: Eriçó: Carles Pijuan o Ferran López, Esquirol: Emiliano Pardo o Enric Blasi. Músic: Pau Elias. Tècnic: Miki Arbizu. Música: Óscar Roig. Disseny de llums: Miki Arbizu. Disseny escenogràfic: Carles Pijuan. Disseny i confecció de vestuari: Rosa Solé. Construcció d’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López, Xevi Planas, Olga Cuito, Carles Pijuan. . Producció: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Amàlia Atmetlló, Maria Capell. Oficina: Isabel Mercé, Pilar Pàmpols. . Coproducció: . Festi’Mômes, Questembert Communauté, LEADER France. . Amb el suport de: Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura – ICEC, Gobierno de España – Ministerio de Cultura y Deporte – INAEM, Institut Ramon Llull, Fira Mediterrània de Manresa.

17 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *