La gelosia ve… i se’n va

La gelosia ve… i se’n va de la col·lecció “TONI I TINA”

Autora: Meritxell Martí

Il·lustracions: Xavier Salomó

Editorial Castellnou

A partir de 5 anys

11.90 euros

Si el mes d’octubre us parlàvem de la col·lecció SI JO FOS de Castellnou Edicions, avui us parlem de la col·lecció TONI I TINA que la presenten conjuntament amb l’Hospital Sant Joan de Déu. És una col·lecció pensada per treballar la gestió de les emocions amb els infants mitjançant històries divertides i quotidianes. Una bona eina per a l’aprenentatge social i emocional dels més petits amb propostes per generar el diàleg, jocs i orientacions per familiars i educadors.

Les històries estan escrites i il·lustrades pel tàndem Meritxell Martí–Xavier Salomó, de reconeguda experiència en l’àmbit de la literatura per a infants. L’Observatori FAROS de la Salut de la Infància i l’Adolescència de l’Hospital Sant Joan de Déu ha orientat i revisat aquesta col·lecció.

El valor afegit d’aquesta col·lecció és la guia que hi ha al final de cada història adreçada a familiars i educadors, i que d’una forma directa i clara presenta l’emoció bàsica que es tracta en el conte. Així mateix, ofereix consells i orientacions que ajuden a identificar i gestionar positivament l’emoció que es treballa en aquell moment.

Els títols de la col·lecció són:

Una tempesta… de por
Quina ràbia de joc!
Adéu, tristesa!
La gelosia ve… i se’n va
Vola, vola, sorpresa!

Us deixem els links:

Editorial Castellnou  //  Meritxell Martí  //  Xavier Salomo

I ATENCIÓ!

Els amics de l’Editorial Castellnou ens han regalat aquesta bossa amb en Toni i el llibre “La gelosia ve… i se’n va” per sortejar entre els nostres subscriptors. Hi voleu participar?

El dia de Nadal, la tieta Tona demana a la Tina que canti una nadala. La Tina ho fa molt bé, però el Toni no para d’interrompre-la: està gelós perquè ell no canta tan bé. Ara, hi ha una cosa que el Toni sap fer millor que ningú: … Que serà?

Heu de ser subscriptors de menutsgirona i deixar un comentari en aquesta entrada dient: Quina cosa saben fer molt bé els vostres menuts?

El sorteig queda obert des d’avui divendres, 24 de novembre i fins el dimarts 28 de octubre a les 24 h.

MOLTA SORT COLLA!!!

28 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *