La increïble història de la…

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 2 de desembre de 2018 | 12 h
PER A QUI? Per a menudes increïbles +3
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: La increïble història de la pera gegant

A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastian i una gata que es diu Mitcho. En Sebastian, la Mitcho i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d’en JB, el vicealcalde Twig ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament li fa ombra a la vila, i en Twig amenaça de quedar-se amb el càrrec d’en JB per sempre.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure La increïble història de la pera gegant amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Què ha desaparegut últimament a casa?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 29 de novembre a les 12 h del migdia.

14 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *