La malvada guineu ferotge

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 25 de novembre de 2018 | 12 h
PER A QUI? Per a menudes ferotges +4
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: La malvada guineu ferotge

Qui cregui que el camp és un lloc tranquil i pacífic s’equivoca. Allà es poden trobar uns protagonistes animals especialment hilarants: una guineu que és mare d’una família de pollets, un conill que actua com una cigonya i un ànec que vol ser el Pare Noel. Tres històries diferents que donen a l’obra tres actes separats. Dirigida i animada pels creadors de Ernest et Celestine.

I atenció! A menutsGIRONA sortegem 1 pack de 4 entrades, aquesta vegada a Facebook. Entra i participa.

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 22 de novembre a les 12 h del migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *