La revolta dels contes

QUÈ? Cinema
ON? Cinema Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 28 de gener de 2018 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts en revolta +6
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: La revolta dels contes

O com reinventar els contes de fades amb humor i intel·ligència… Què passaria si la Caputxeta vermella o la Blancaneus haguessin fet front a la seva dissort amb una altra actitud? La revolta dels contes és una pel·lícula basada en una col·lecció de versos de Roald Dahl, en què recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos i sorprenents. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre si per fer-ne una de nova i trepidant.

La Revolta dels Contes és una revisió moderna i políticament incorrecte de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG DE 2 PACKS FAMILIARS DE 4 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 2 packs de 4 entrades entre tots els nostres subscriptors per anar a veure La revolta dels contes amb Le Petit Truffaut. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quina llicència literària tenen els vostres contes de tota la vida?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 25 de gener a les 12 h del migdia.

20 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *