La vida a les muntanyes

QUÈ? Vivència extraordinària en família
QUI? Família intrèpida
ON? Entorn de l’Alberg Ruta del Ferro (Sant Joan de les Abadesses)
QUAN? Del 28 al 30 de setembre de 2018 | Tot el cap de setmana
PER A QUI? Per a menuts amb famílies intrèpides
PREU Adult +14: 96 € | Menuts de 4 a 13 anys: 58 € | Menuts de 0 a 3 anys: Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I RESERVES familiaintrepida.cat

Traslladat amb la família intrèpida a les muntanyes del Pirineu oriental per conèixer el comte Arnau i les abadesses de Sant Joan. El Pont Vell, el monestir romànic, el Palau de l’Abadia, el Castell de Mataplana són elements que ens transporten a èpoques passades i ens fan entendre el Ripollès com a bressol de Catalunya.

En què consisteix l’experiència La vida a les muntanyes?

Des de l’Alberg Ruta del Ferro, us proposem un cap de setmana intrèpid a on gaudireu de les llegendes i l’entorn natural de les muntanyes del Pirineu oriental.

Divendres

A partir de les 5 de la tarda, us esperem a l’alberg per descobrir els diferents espais de l’alberg, sopar (8 del vespre) i conèixer la resta de famílies intrèpides amb les que també compartireu el cap de setmana.

Dissabte

Caldrà que us aixequeu aviat ja que tenim un dia ple d’activitats. L’esmorzar és de 2/4 de 8 a 2/4 de 10 del matí. Després podeu baixar a Sant Joan de les Abadesses i començar a fer un petit recorregut pel nucli antic.

Al matí teniu lliure… podeu fer una volta en bici per la via verda per anar fins a Ripoll o fins a Gombrèn, fel el joc de poble per Sant Joan de les Abadesses i descobrir les seves fonts, jugar al parc de l’Estació, etc.

Dinarem a l’alberg a 2/4 de 2 del matí. A les 3 de la tarda, vindrà un educador del Centre d’Educació Ambiental Alt Ter per fer la primera activitat conjunta.

Descoberta de la natura: Farem un recorregut pel camí de Plansesaigües per descobrir l’entorn natural. | Seguirem petjades d’animals, descobrirem la flora del pirineu i observarem rastres d’animals. | L’activitat té una durada de 2 hores.

Ens tornarem a trobar a l’alberg a les 8 del vespre per sopar. I a les 9 de la nit farem un joc de nit d’una duració màxima d’1 hora pel mateix alberg i pels voltants d’aquest.

Nit de bruixes: En aquesta activitat farem un recorregut nocturn fins al Gorg de Malatosca on explicarem la llegenda de les bruixes de Malatosca. | Esteu preparats per sentir rapinyaires nocturns (gamarussos) i veure altra fauna en moviment (amfibis)? | És possible sentir o veure algun animal, però difícil. L’atracció de l’activitat consisteix a viure una experiència de nit amb llanternes per un camí sense llum artificial.

Diumenge

Us podreu aixecar una mica més tard… L’esmorzar és a la mateixa hora. Després caldrà anar al Molí petit a peu o amb cotxes particulars on començarem l’activitat a les 11 del matí.

El pa de les abadesses: La família intrèpida es transportarà a l’edat mitjana per fer un pa amb la farina procedent de molins com el Molí Petit. També coneixerem com funcionava el molí i acabarem emportant-nos el pa cuit. | Tot fent pa descobrirem què diu la llegenda sobre el comte Arnau i les abadesses del monestir. | L’activitat té una durada d’unes 2 hores.

Dinarem a l’alberg a 2/4 de 2 del matí, després recollirem les habitacions i tornarem cap a casa amb una motxilla ben plena de bons moments i nous amics. Fins a la propera amics intrèpids!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *