Agència secreta de les paraules

QUÈ? Teatre-concert familiar
QUI? Companyia El somni del Drac
ON? Auditori de Girona
QUAN? Diumenge 17 de març de 2019 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts aventurers +6
PREU 6 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES auditorigirona.org

La companyia El somni del Drac presenta a Girona el seu espectacle L’agència secreta de les paraules, un espectacle que acosta la glosa al públic familiar.

L’Agència secreta de les paraules busca un nou agent pel departament SPA (Servei de Paraules Aparellades). La Diana i en Ramon aspiren a ocupar aquesta vacant però hauran de passar unes proves molt exigents per a poder-hi accedir i que només superaran amb l’ajut del públic. De l’Agència Secreta de les Paraules no us en podem explicar gaire cosa perquè és secreta. De moment només us podem dir que està plena d’agents secrets que tenen una feina secreta i que té a veure amb les paraules. Perquè… de paraules n’hi ha de moltes menes. Hi ha paraules secretes, paraules màgiques… i n’hi ha algunes, que per jugar, els agrada anar juntes. La glosa és un gènere poètic i musical que consisteix en improvisar versos sobre una determinada melodia.

I aquí tenim la sorpresa… SORTEIG D’1 PACK FAMILIAR XXL DE 5 ENTRADES

menutsGIRONA sortegem 1 pack de 5 entrades (2 adults + 3 menuts) entre tots els nostres subscriptors per anar a veure L’AGÈNCIA SECRETA DE LES PARAULES, de la mà dels amics de l’Auditori de Girona. Voleu saber com aconseguir-les? Tan sols heu de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… >>> Quina és la paraula màgica dels vostres menuts?

*Teniu temps de participar en el sorteig fins el dijous 14 de març a les 12 de la nit.

22 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *