Laika

QUÈ? Teatre i titelles
QUI? Cia. Xirriquiteula
ON? Teatre Municipal El Jardí (Figueres)
QUAN? Diumenge 26 de gener de 2020 | 18 h
PER A QUI? Per a menuts que orbiten +4
PREU 4-5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES figueres.cat

Era russa i es deia Laika. Fou el primer ésser viu que va orbitar al voltant de la Terra, a bord de la nau Sputnik. Sense voler-ho, aquesta petita gosseta es va convertir en una estrella mundial de la qual s’han fet llibres, pel·lícules i fins i tot cançons. A través de retroprojeccions, titelles, autòmats i gestos, la mítica companyia Xirriquiteula Teatre ens explica la història de la primera gossa astronauta. Qui era? D’on venia?Una història trepidant i apassionant, un muntatge que atraparà tota mena de públics i ens obligarà a rellegir la història amb uns altres ulls.

Una història trepidant i apassionant, un muntatge que atraparà tota mena de públics i ens obligarà a rellegir la història amb uns altres ulls.

Un espectacle de titelles i autòmats que explica la història de la primera gossa astronauta.


Premi de la Crítica Millor Espectacle de Teatre Familiar 2018, Premi Millor Autoria i Direcció FETÉN 2019, Premi BBVA de Teatre 2019, Premi Drac d’Or Millor Escenografia Fira Titelles i Premi Drac d’Or del Jurat Infantil Fira Titelles de Lleida 2018.

Fins a 2 anys, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, al web i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *