L’ARBRE VELL

“L’ARBRE VELL”

Autora: Ruth Brown

Il·lustracions: Ruth Brown

Editorial Joventut

A partir de 5 anys

18 euros

En aquest àlbum il·lustrat crida l’atenció el que aparentment sembla un retrocés en el temps. Els dibuixos ens remeten a un estil que ben podria ser de la meitat del segle passat. Però no ens deixéssim enganyar, són frescos de temporada! És un conte escrit i dibuixat fa ben poc, però volgudament l’autora fa servir un estil “antiquat”, tant en formes, colors, com en esquema de narració; però això sí, amb estratègies actuals.

Una coloma missatgera fa de cartera (no podria ser menys!) i de fil conductor per les diferents estances d’un roure vell, on viuen famílies d’animals de tota mena. Una lletra X pintada a l’arbre serveix per mantenir la intriga, tota vegada que anem coneixent els diferents animals que hi viuen i les seves preocupacions de veïnatge.

La història està ben narrada i resulta interessant.

Les il·lustracions són espectaculars, dins els esquemes tradicionals és clar. Realistes, plenes de colors, molt acollidores, i carregades de detalls per possibilitar una lectura de les imatges ben entretinguda.

I amb un gran desplegable com a traca final!

Un llibre recomenat per la Tol de Porqueres.

Us deixem els links:

Editorial Juventut

Ruth Brown, il·lustradora anglesa, 1941- .Va néixer a Tiverton. Va estudiar Art. Va començar la seva carrera com a autora de llibres infantils al 1979. És autora de molts àlbums.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *