Lasanya de pernil dolç i formatge

Lasanya de pernil dolç i formatge

Aquesta recepta de pernil dolç i formatge és ideal per a petits i grans. Es prepara en 20 minuts i és un plat consistent i calent ideal per a qualsevol àpat.

Ingredients 

  • Pernil York
  • Formatge a làmines
  • Formatge ratllat
  • Beixamel
  • Plaques de lasanya precuinades

Preparació

  • El primer pas serà posar a hidratar les plaques de lasanya durant 10 minuts en aigua temperada. El fet que siguin precuinades és la gràcia d’aquesta recepta, perquè és el que ens permetrà preparar aquest plat de forma fàcil i ràpida. Recordeu que només les deixo 10 minuts en remull perquè preparo una recepta calenta, però si prepareu una lasanya freda haureu de posar les plaques en aigua ben calenta durant, al menys, 20 minuts. En aquest cas, després de hidratar, ja les tindríeu llestes per menjar directament.
  • Quan ja tinguem les plaques ben hidratades, les posarem en un recipient o safata de vidre. Jo normalment faig servir una cassola petita de fang perquè així les preparo individualment.

  • A continuació, posarem una làmina de lasanya, una de pernil, una de formatge i una altra capa de lasanya. Així successivament fins a arribar a la quantitat de capes que vulgueu. Un CONSELL: Compreu el pernil dolç i el formatge amb forma quadrada, així evitareu haver de tallar-lo per adaptar-lo a la forma de la placa de lasanya.

  • Quan hagueu cobert el recipient amb totes les capes de lasanya desitjades, serà el moment de cobrir el plat amb una bona capa de beixamel. Podeu preparar-la vosaltres mateixos, però com del que es tracta és de preparar una recepta senzilla i ràpida, us recomano que la compreu ja feta. Avui dia, a qualsevol supermercat podeu trobar brics petits de beixamel preparada.

  • Finalment, acabem la preparació afegint el formatge ratllat per sobre.

  • Ara només ens quedarà portar la lasanya al forn a 220 º durant uns 20 minuts.

Aquí teniu el vídeo amb la recepta completa:

Eva Cuinera 
www.evacuinera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *