LEGO Movie Maker

LEGO Movie Maker: fem pel·lícules d’animació!

Potser heu vist la pel·lícula de LEGO que es va estrenar l’any passat i heu cantat junts “que fantástic és tot”, però, sabíeu que ara podeu fer les vostres pròpies pel·lícules d’animació protagonitzades pels homenets grocs i el seu univers de rajoles de plàstic de colors?

El primer que cal fer és descarregar l’app LEGO Movie Maker (disponible per a iPhone, iPad i iPod touch) i pensar entre tots un guió per a la història que volem explicar. Qui seran els protagonistes de l’aventura? Quins escenaris has de construir per a que hi passi l’acció? Qui serà el bo? I el dolent? I com acabará tot plegat?

screen568x568 (1)

Un cop decidit, comencem el rodatge. Poseu les figuretes en la primera posició i seguint les instruccions de l’aplicació feu una fotografia. Ara volem que aixequi el braç? El movem i fem una altra fotografia…i així fins que tinguem uns quants fotogrames que després quan els animem ens faran veure els personatges en moviment.

És més fàcil del que sembla gràcies a les instruccions de la app i per tenir un resultat espectacular podreu afegir-hi textos, efectes especials, banda sonora amb música o els vostres propis efectes de so. Quan domineu la tècnica potser podeu experimentar i afegir a la pel·lícula altres joguines o objectes… l’únic límit és la vostra imaginació! Un cop gravat, ho podeu guardar a l’àlbum del vostre dispositiu i compartir amb qui vulgueu.

Aquí podeu veure algunes escenes gravades amb aquesta app per un usuari de YouTube. Ara et toca a tu!:

Anna Codina (PetitsClicks)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *