LES AVENTURES DEL LLEÓ…

LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS

QUÈ? Espectacle familiar
QUI? Cia. El Pot Petit
ON? Teatre de Lloret (Lloret de Mar)
QUAN? Diumenge 21 de febrer de 2021 | 12 i 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts vergonyosos
PREU? 10 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES teatredelacostabravasud.cat

Us convidem a descobrir les aventures del Lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit.

El Lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions son dificils de gestionar.


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 2 packs de 2 entrades!!!

Sortegem 1 pack de 2 entrades, entre els subscriptors per anar al Teatre de Lloret de Mar, a la funció de les 12 h, . Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Quina cosa fa passar molta vergonya al teu menut/da?

I si voleu tenir doble participació, estigueu atents a l’Instagram de menutsGIRONA per quan fem la publicació.

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 18 de febrer a les 12 de la nit.


FITXA ARTÍSTICA: Dramatúrgia i direcció: Ruth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà / Titellaire i cantant (Juna): Mercè Munné Parera / Titellaire i cantant (Pol): Ovidi Llorente Saguer / Interpretació i composició musical: Dani López Pradas / Escenografia i titelles: Martí Doy / Vestuari: CarmePuigdevalliPlantéS / Disseny so: Marc Usano Pujol / Disseny llums: Sergi Torns Martínez

9 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *