LES CROQUETES OBLIDADES

QUÈ? Teatre familiar
QUI? Cia. Les Bianchis
ON? Teatre de Lloret (Lloret de Mar)
QUAN? Diumenge, 20 de febrer de 2022 | 17.30 h
PER A QUI? Per a menudes croquetes +5
PREU 7 € | Pack família: 5 € per la compra de 4 entrades o més
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES teatredelloret.cat

El dol per una àvia, el dol per una ciutat, el dol pel gust d’una croqueta, el dol per un record, el dol per un objecte perdut, el dol de fer-se gran. El dol per tot allò que estimem. És bo, sentir-lo? O hi hem de passar de puntetes? Les croquetes oblidades parla de la possibilitat de viure totes les parts de la vida, també les que a vegades ens poden fer mal. Perquè si no travessem aquests paratges, petits i grans podem trobar a faltar algunes de les coses que hi hauríem après.

La Pepa és una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Enganxada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, la Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, l’indret màgic on van a parar les coses oblidades. Mentre les seves mares intenten organitzar el comiat de l’àvia i protegir la seva filla de la tristesa que li suposaria assistir a l’enterro, la Pepa passarà emocionants aventures amb els seus nous amics: dues nenes de l’escola, un xumet esbojarrat, una barrufeta xunga, un recepcionista esvalotat i una croqueta gegant, per acabar descobrint… que potser no era tan dolent, trobar a faltar.


I atenció! A menutsGIRONA sortegem 2 packs familiars de 4 entrades.

Sortegem 1 pack familiar entre els subscriptors per anar al Teatre de Lloret. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor, tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post.

Quin menjar degusten amb passió els menuts de la casa?

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 18 de febrer a les 12 del migdia.

També sortegem 1 pack familiar de 4 entrades a INSTAGRAM.

Sortegem 1 pack familiar entre els seguidors d’Instagram per anar al Teatre de Lloret. Vols saber com aconseguir-lo? Estigues pendent del nostre INSTAGRAM!

8 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *