Els germans Roca publiquen el seu nou llibre infantil “Les delicioses aventures dels germans Roca”
Els germans Josep, Jordi i Joan Roca acaben de publicar, sota el segell Estrella Polar el seu nou llibre infantil titulat: Les delicioses aventures dels germans Roca.
Un meravellós llibre il·lustrat amb molta cura i sensibilitat per Laufer que, mitjançant històries, records, coneixements i experiències viscudes, mostra un tros de la història de la família Roca i d’El Celler de Can Roca, un restaurant que té tres estrelles Michelin i que va ser considerat el millor del món per la revista Restaurant Magazine els anys 2013 i 2015.

Les pàgines de Les delicioses aventures dels germans Roca ens permeten conèixer els records d’infantesa, les etapes més importants de cadascun dels germans, valors i anècdotes. I a partir de tot això, es desgranen i il·lustren conceptes tècnics i científics que afecten els aliments i les tècniques culinàries, així com receptes delicioses per a tota la família que contenen un gran nombre de tècniques i ingredients, i que permeten il·lustrar els conceptes de ciència i acompanyar l’anècdota explicada.
«Un llibre que et vol despertar la curiositat servint-se del menjar de cada dia».
Prepara’t per anar de viatge guiat pels germans Roca. Un recorregut a través dels seus records, anècdotes i moments especials. Aquest llibre és, primer de tot, un homenatge a la gastronomia. Un recorregut pels mil i un elements que el conformen: la família, la tradició i les emocions; el producte i el coneixement de l’entorn i els seus cicles; o la ciència que hi ha amagada darrere de les transformacions dels aliments. Un llibre que et vol despertar la curiositat servint-se del menjar de cada dia. Perquè la cuina, a part de ser el nucli de la llar, un lloc per viure-hi i per compartir, és també un laboratori, un espai per aprendre i experimentar.

Cuina és sinònim de casa, record, calidesa i moments compartits. Cuina és «llar», però també «laboratori», l’espai on des de menuts som testimonis de la transformació de la matèria. Un espai per a l’experimentació en tota regla i, alhora, un lloc on bull la tradició, els records i les històries. Sota el guiatge d’El Celler de Can Roca, referent de tradició, innovació i creativitat, iniciarem un viatge personal a través dels records d’infantesa dels tres germans. Cada record estarà lligat a una recepta que l’acompanya i, al mateix temps, hi veurem revelats els secrets de la ciència de la cuina.
Tot el llibre és una invitació perquè els lectors coneguin de prop El Celler de Can Roca i creïn moments de diversió i record a la cuina.

Cada germà amb una personalitat pròpia, un triangle que combina els diferents miralls: cuina, vi i postres.
Joan Roca, connexió especial amb la cuina lliure. Les seves aportacions a la cocció controlada al buit i a baixa temperatura han transformat la manera de veure la cuina immediata del segle XXI.
Josep Roca, amant del bon vi. Assumeix la creació i conceptualització dels plats. Creatiu que genera composicions complexes, acolorides i lluminoses.
Jordi Roca, «No és en va que elaboro postres i no pastissos». L’últim dels germans té un sentit vital en El Celler. Sent una necessitat absoluta de plasmar la seva vida en el dolç. L’estil clau d’en Jordi: llibertat, frescor, radicalitat i extremisme.

La pizza de cada divendres!
El nostre plan de cuina familiar es de pizzes i peli amb el projector com si fóssim al cine!
La pizza dels divendres en família i el papi la paella de verdures per les celebracions.
Enhorabona, Ivan! Ens posarem en contacte amb tu a través de la teva adreça electrònica.
Enhorabona, Anna! Ens posarem en contacte amb tu a través de la teva adreça electrònica.
Els macarrons
Nosaltres cuinem en família la pizza dels dissabtes.
Pastissos!! i a en Ferran li agrada cuinar el que aprèn al Talent de Cuina de l’Escola!!
Les madalenes… Des del confinament ja és un clàssic.
A casa sempre fem plegades la pizza dels divendres
Les creppes de tot tipus i gustos!!!!!!
Mmmm… els dolços i les creps són les nostres receptes preferides per preparar en família 😋
Les galetes de pernil dolç i formatge! Boníssimes!
Els dissabtes a la nit toca pizza! Fem la massa sense gluten i anem variant amb els ingredients. L’última creació: formatge de cabra, nous i pera!
El brownie!
El que ens agrada cuinar en família és la quiche dels divendres i també galetes de diferents tipus
L’escudella!
A l’hivern, si puc, fem escudella.
Un plat que sempre esperen amb gana i que cuinem junts és el “Seitan sobre llit de verdures amb salsa de coco”, sembla complicat però és molt senzill de fer.
Les tallarines a la napolitana
Els meus menuts els hi agrada molt preparar una coca de xocolata. Els hi queda molt Bona!!!!
Els bikinis de pernil dolç i formatge!
El brownie!
El nostre plat estrella que cuinem en família, a l’estil del xef i el cuiner de la casa, és la carn arrebossada! 😛
Les postres tradicionals: panellets, bunyols, castanyes i els roscos de la besàvia!