Les vides de Marona

QUÈ? Cinema
ON? Cinemes Albèniz Plaça – Sala Truffaut (Girona)
QUAN? Diumenge 11 d’octubre de 2020 | 12 h
PER A QUI? Per a menuts incondicionals +7
PREU 5 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO cinematruffaut.com

Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

I aquesta setmana: Les vides de Marona

Aquesta és la història d’una gosseta que recorda els diferents amos que ha tingut al llarg de la seva vida i als quals ha estimat incondicionalment, omplint d’innocència i de llum totes les llars on ha viscut.

Les vides de Marona crea un entorn visual únic, ple de referències a les avantguardes artístiques, que permet desenvolupar la creativitat i generar el seu propi imaginari visual. Un plaer pels sentits ple de formes i colors particulars que ens fa viatjar per diferents emocions i experimentar l’amor i la tendresa d’una gosseta que busca el seu lloc al món.

Atenció! A menutsGIRONA sortegem 2 packs de 4 entrades.

menutsGIRONA sortegem 1 pack familiar entre tots els nostres subscriptors i 1 pack familiar entre els seguidors de Instagram, per anar al cinema. Vols saber com aconseguir-lo? Si ets subscriptor tan sols has de contestar una pregunta deixant un comentari en aquest mateix post… i si a més a més també ets seguidor d’Instagram pots contestar a la pregunta que farem a la publicació de Facebook.

Quin amic incondicional té el teu menut/da?

 *Tens temps de participar en el sorteig fins al dijous 8 d’octubre a les 12 de la nit.

4 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *