liberisliber

QUÈ? Fira d’editorials independents… i molt més
ON? Diversos espais (Besalú)
QUAN? Dissabte 5 i diumenge 6 d’octubre de 2019
PER A QUI? Per a menuts independents
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO liberisliber.com

Arriba la desena edició de LIBERISLIBER, la fira d’editorials independents de Besalú.

Hi destaquem…

Juga i comparteix! | Dissabte 5 d’octubre de 11.00 h a 18.00 h

A LIBERISLIBER tothom té el seu espai de diversió garantitzat. Els més menuts també: a part de trobar uns llibres xulíssims amb els que podran fer volar la imaginació i aprendre, podran jugar i tornar a jugar amb el racó de jocs que els hi hem preparat.

*Obert els dos dies de la fira (11.00 – 14.00 i 16.00 – 18.00 h). A partir dels 3 anys.

Núria Frago & Sr. Plástiko > Crea el teu propi fanzine! | Dissabte 5 d’octubre a les 12.30 h

Als que vingueu us diem que farem jocs de dibuix i exercicis de textures; que portarem fanzines perquè tingueu uns quants referents i que desenvoluparem la nostra creativitat fent cadascú de nosaltres una petita autoedició. Sempre és un bon moment per fer el TEU primer fanzine!

*Només 20 places. A partir de 8 anys. Duració: 90 minuts. Per fer la reserva escriviu-nos a liberisliber@diderot.info.

Cia. Assumpta Mercader > Contes a la jungla | Dissabte 5 d’octubre a les 16.30 h

La jungla és plena de vegetació, hi ha un munt d’arbres i flors. Hi podem trobar moltes i diferents tonalitats del color verd. A la jungla hi fa molta calor, però hi plou cada dia. Quan para de ploure i fa sol, el cel és el més net i brillant que us pugueu imaginar. A la jungla hi ha molts insectes, i també hi ha animals ferotges i salvatges. Els contes que explicarem avui estan protagonitzats per tota mena d’animals. Coneixerem les seves aventures i aprendrem què fan i com viuen. Contes de Rudyard Kipling i altres autors.

*A partir dels 4 anys.

Cia. Marga Socias > L’Oracle dels Llibres | Diumenge 6 d’octubre a les 11.00 h

Algú va dir que la troballa afortunada d’un bon llibre pot canviar el destí d’una ànima i ben cert és que un títol pot ser la més gran revelació.

Núria Frago & Sr. Plástiko > Com dibuixar la paradoxa? | D

A través dels recursos literaris més coneguts com les metàfores, símils, hipèrboles, paradoxes, etc. -més associats a la literatura escrita que no pas a la il·lustració- realitzarem cinc il·lustracions en les que aplicarem la màgia de la poesia visual, traslladant aquests recursos literaris cap al món de les imatges i adonant-nos com la poesia visual i escrita tenen tot un univers en comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *