LIBERISLIBER

QUÈ? Fira d’editorials independents… i molt més
ON? Diversos espais (Besalú)
QUAN? Dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre de 2018
PER A QUI? Per a menuts independents
PREU Gratuït
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO liberisliber.com

Arriba la novena edició de LIBERISLIBER, la fira d’editorials independents de Besalú. I enguany, la gran notícia, indubtablement, és l’ocupació d’una segona plaça per part d’aquestes, concretament la coneguda com a plaça del Claustre i que està a tocar de la de Sant Pere, seu habitual de l’esdeveniment. Això ha permès l’entrada de 14 editorials més (en total, 63) en relació a l’any passat, i que l’objectiu principal de la fira -defensar la bibliodiversitat- quedi més reforçat que mai.

ACTIVITATS FAMILIARS:

Juga i comparteix! | Dissabte, 06 d’octubre de 11.00 h a 18.00 h

A LIBERISLIBER tothom té el seu espai de diversió garantitzat. Els més menuts també: a part de trobar uns llibres xulíssims amb els que podran fer volar la imaginació i aprendre, podran jugar i tornar a jugar amb el racó de jocs que els hi hem preparat.

*Obert els dos dies de la fira (11.00 – 14.00 i 16.00 – 18.00 h). A partir dels 3 anys.

Cia. La Sal d’Olot > La meva xapa! | Dissabte, 06 d’octubre a les 12.00 h

Xapes, xapes, xapes! Per lluir, per portar tot lo dia! El teu personatge preferit del conte que més t’agradi quedarà dibuixat en una xapa i el podràs lluir sempre que vulguis. Del llibre a la teva jupa!

*A partir de 2 anys.

El petit món del Petit Príncep | Dissabte, 06 d’octubre a les 16.00 h

El Petit Príncep ha viatjat fins a la terra i ha conegut un pilot enmig del desert. Junts parlen de moltes coses: del petit planeta on viu, dels asteroides que ha visitat i del que ha descobert a la terra. El Petit Príncep explica que cal netejar els volcans i arrencar els baobabs, sabeu per què? També ha demanat que li dibuixin un xai, en voleu conèixer la història? I la flor, què fa tot el dia sola? I la guineu, què vol dir amb això de “domesticar”? Junts resoldrem aquestes qüestions i parlarem d’aquest famós llibre, de l’amistat i de les coses que són realment importants.

*A partir dels 4 anys.

Cia. Claret Clown > Museu al Carrer | Diumenge, 07 d’octubre a les 12.00 h

Ja aprecieu totes les obres d’art que tenim al nostre voltant? Un coneixedor de l’art i el seu ajudant ens faran apreciar l’art de les faroles, bancs, senyals de trànsit, escultores, rètols i més! Vinguin a la visita guiada!

Cia. Cap de Pardals i Roser Rimbau > La carta | D

Els àlbums il·lustrats tenen un autor o, com a màxim, dos. No és el cas de La carta, on hi ha participat un gran nombre d’artistes: a banda de l’autora i la il·lustradora, cal comptar-hi, també, la companyia de teatre d’ombres Cap de Pardals -inspiradora d’aquest projecte tan singular- i els nens de la població senegalesa de Thille-Boubacar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *