Llimonada

Com fer llimonada casolana?

Avui prepararem una recepta que segurament tots hem preparat alguna vegada a casa. No obstant això, és cert que, de vegades, quan la fem a casa, tenim la sensació que es nota lleugerament el gust de llimona, i, per tant, queda molt àcida. I per compensar-ho solem afegir una gran quantitat de sucre a la nostra llimonada casolana. Una cosa que no recomano per a res!
Per això, avui vull proposar-vos una recepta una mica diferent. Quan vaig estar a Tunísia, vaig descobrir una manera de preparar la llimonada completament diferent de la que havia fet abans i és “Amb llimones senceres!” Aquesta recepta té un sabor espectacular a llimona i s’utilitza molt menys sucre.
Dit això, Anem amb la recepta!

Ingredients

  • 8 tasses d’aigua mineral freda
  • 100 gr. de sucre blanc
  • 2 llimones
Preparació

  • Primer tallarem les llimones a quarts i retirarem les llavors.
  • Agafem els quarts de llimona i els posarem a la batedora sencers, fins i tot amb la pell.
  • Afegim la meitat de l’aigua i el sucre.
  • Triturem fins que veiem que està tot ben triturat.
  • Traiem la barreja de la batedora i la colem.
  • Quan ja tenim el nostre suc colat, afegim l’altre mig litre d’aigua que ens quedava.

Amb aquests senzills passos, ja tindrem llesta la nostra saborosa llimonada casolana. Us deixo el vídeo amb la recepta completa a continuació:

Eva Cuinera 
www.youtube.com/evacuinera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *