Lluna

“Lluna”

Àlbum il·lustrat +6
Preu: 16 €
Coco Books
Alison Oliver

Alison Oliver viu i treballa a Nova York, sempre acompanyada del seu inseparable gat, que també apareix en aquest àlbum il·lustrat. És la Il·lustradora i dissenyadora de la col·lecció Literatura Mini©, llibres de literatura per a nadons, publicada per Coco Books. La seva trajectòria artística reflecteix una gran vitalitat i amor pel dibuix i el color, combinant textures, colors i tipografia manual. Dirigeix el seu propi estudi de disseny, Sugar, on crea logotips, packaging i complements. Lluna és el primer llibre escrit i il·lustrat per ella mateixa. Alison és molt observadora i una gran amant dels animals. Amb les seves paraules i il·lustracions, sempre ha volgut transmetre la passió que sent pels animals i tot el que ells ens poden arribar a donar.


La Lluna sempre està enfeinada: l’escola, els deures, classes de música, esport, i l’endemà, tornem-hi. De vegades es pregunta si les coses podrien ser diferents. Llavors, una nit, la Lluna es troba un llop. Amb ell s’endinsa en un obscur i fantàstic bosc, i aquí comença una aventura extraordinària.

Unes il·lustracions meravelloses que ens ajuden a descobrir l’important que és jugar, la natura i abraçar aquesta part salvatge que tots tenim.

Aquesta història meravellosament il·lustrada revela l’alegria que trobem en el joc, la natura i, sobretot, en abraçar el costat salvatge que hi ha a dins de tots nosaltres.


Voleu participar en el sorteig?

  1. Segueix-nos a l’Instagram de @menutsgirona.
  2. Etiqueta a les teves Stories o publicacions els vídeos ballant #menutsGIACASA i #staguaistacasa.
  3. No hi ha límit de publicacions a penjar per usuari, però s’ha de ballar en família
  4. Temps límit fins al 19 d’abril a les 24 h.

Qui balla més bé de la família?

5 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *