L’Ornet vol cantar

QUÈ? Teatre d’humor
QUI? Inspira Teatre
ON? Teatre de Blanes (Blanes)
QUAN? Diumenge 25 de novembre de 2018 | 17:30 h
PER A QUI? Per a menuts que canten
PREU 7 €
COM ANAR-HI? Mira-ho
+INFO I ENTRADES Teatre de Blanes

L’Ornet que acaba de néixer té unes ganes boges de descobrir món i de cantar per primera vegada a la seva vida. Quan la corral del seu bosc comença a cantar, ell s’hi afegeix amb tota la seva passió. La reacció dels seus companys el deixa molt frustat i crestacaigut. A ningú li agrada com canta. S’esforça i va a classe per veure si millora. Però no troba ni el mètode adequat ni a la persona que el sap acompanyar en el seu aprenentatge.

Així que, amb el cor trencat, decideix no cantar mai més. Però en el moment i lloc més inesperat ja sabem que les situacions poden donar un giravolt…

Venda d’entrades anticipades:
– A la taquilla del Teatre, els divendres de la mateixa setmana de l’espectacle, de 17.30 a 19.00 h.
– Una hora abans de l’espectacle.
– www.teatredelacostabravasud.cat

Preu especial de 6 € :
– Per la compra de 3 espectacles diferents (cal anar a la plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar Paquet 3 espectacles)
– Per a família nombrosa (no acumulabres): cal que desplegueu la pestanya quan tingueu seleccionada l’entrada per aplicar-vos el descompte.

Paquet dels 6 espectacles: 30 €
cal anar a plana principal de la web i entrar en Abonaments i Venda d’Entrades / Venda d’abonaments i triar paquet 6 espectacles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *